Nu,nu neapărat, nu îți face griji.
Unele fete chiar prefera baieti mai introvertiți și care arata bine.
A fi introvertit nu e nici sentință, nici condamnare.
Cu puțină voință și puțin efort îți poți schimba felul de a fi măcar atât cât să fi prima dată cu o fată.
Pentru că apoi, schimbarea va veni de la sine, îți va trece "introverteala" n-ai de ce să-ți mai faci probleme. (mai ales dacă spui că arăți bine)
Eu zic că arat bine fiindcă ma îngrijesc ma aranjez,pun preț pe tunsoare,în ochii fetelor nu știu ca nu sunt fără sa le știu gusturile, poate ele vor barbati masivi, grași sau cu trompeta de jos mare, n-ai de unde sa știi gusturile fetelor.
Eu nu sunt mare, am 65 kg, 1, 75 m, acceptabil zic, dar n-am de unde sa știu ce vor femeile și probabil că n-o dă știu niciodată...
Nici fetele nici băieți nu știu ce vor /ce vrem, asta aflam in timp cam ce ne atrage la sexul opus, nici eu nu știam/nu știu, e ceva involuntar, din intr-o poți deveni extro, dar daca ai mecla urata in mecla frumoasa nu poți, cauta o fata pe măsura fizicului tău, dar sa vrei ceva serios cu adv, recomand Sentinmente.ro
Eu la 18 ani și 1.78 aveam 58 de kg. Nici o fată nu m-a vrut.
Abia la 28 de ani. 1.78 / 74kg și banii in cont au inceput să vină. Eu voiam doar una, Acum veneau prea multe.
Cheia succesului este să fi Complet, Fi disciplinat și niciodată să nu te plangi.
Pana nu inveti sa deschizi gura ca sa zambesti unei fete, sa-i faci complimente si sa vorbesti cu ea, nu vei avea niciodata sansa sa-ti faci o prietena sau sa ai sex.
Prietena nu știu cat de lunga e calea, dar sexul pare o cale lungă pana la capătul lumii.
Femeile nu vor sex.
Asa e, eu sunt extrem de frumos, musculos si inalt dar din pacate fetele nu vor sa vorbeasca cu mine pentru ca sunt introvertit asa ca am acceptat faptul ca nu voi simti atingerea unei femele homo sapiens, sau macar australopithecus. In schimb, am decis sa-mi incerc sansele cu alti masculi alpha introvertiti si haladiti; in prezent sunt impreuna cu dragul meu Andrei Tatea
Anonima17191 întreabă: