| runto a întrebat:

Noroc, cateva intrebari am si eu, a incercat cineva sa-si faca diy Fleshlight? Ma bate gandul sa incerc dar de prezervative imi e rusine sa ma duc sa cumpar deci ajungem la intrebarea care ma macina, la farmacie gasesti doar o pereche de manusi de latex nepudrate? Am dat un search pe internet erau doar la cutie de cate 100 buc.Dar eu as avea nevoie de mai putine perechi, gen 1 sau maxim 5. Daca stie cineva daca au sa imi spuneti.
DAU FUNDA

Răspuns Câştigător
| Dandinelle a răspuns:

Ia lasă rușinea acasă și cumpără prezervative. Sunt mult mai igienice, folosite corespunzător bineteles decat mănușile wtf. Dar dacă chiar vrei un din ăla du-te într-un sex shop (dacă ești major) și ia-ți ceva mai profi.
De unde e rușinea asta? Atunci când ajungi sa faci sex chiar tot așa o să-ți fie rușine să iei prezervative? "Ah nu mi-e rusine, mai bine fac un copil"

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Sunt mănuși pentru gospodărie. Câte o pereche, la supermarket.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca ti-e rusine sa ceri prezervative de la farmacie, e clar ca nici nu ar trebui sa ai de-a face cu astfel de jucarii, fie ele improvizate sau nu.Mana e de ajuns.

| runto explică (pentru dullcat):

Nici chiar, pentru ca din ce am citit pe net cica e mai ok cu genu ala de manusi decat cu un prezervativ.