| runto a întrebat:

Noroc, cateva intrebari am si eu, a incercat cineva sa-si faca diy Fleshlight? Ma bate gandul sa incerc dar de prezervative imi e rusine sa ma duc sa cumpar deci ajungem la intrebarea care ma macina, la farmacie gasesti doar o pereche de manusi de latex nepudrate? Am dat un search pe internet erau doar la cutie de cate 100 buc.Dar eu as avea nevoie de mai putine perechi, gen 1 sau maxim 5. Daca stie cineva daca au sa imi spuneti.
DAU FUNDA

Răspuns Câştigător
| Dandinelle a răspuns:

Ia lasă rușinea acasă și cumpără prezervative. Sunt mult mai igienice, folosite corespunzător bineteles decat mănușile wtf. Dar dacă chiar vrei un din ăla du-te într-un sex shop (dacă ești major) și ia-ți ceva mai profi.
De unde e rușinea asta? Atunci când ajungi sa faci sex chiar tot așa o să-ți fie rușine să iei prezervative? "Ah nu mi-e rusine, mai bine fac un copil"

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Daca ti-e rusine sa ceri prezervative de la farmacie, e clar ca nici nu ar trebui sa ai de-a face cu astfel de jucarii, fie ele improvizate sau nu.Mana e de ajuns.

| runto explică (pentru dullcat):

Nici chiar, pentru ca din ce am citit pe net cica e mai ok cu genu ala de manusi decat cu un prezervativ.

| Violleta2022 a răspuns:

La 15 anisori ai tai... pentru cine vrei sa cumperi tu prezervative?
ca tu nu poti sa faci sex la anisorii astia si apoi tu nici macar nu ai un penis, fiind esti in crestere.

| mihai69 a răspuns:

Sunt mănuși pentru gospodărie. Câte o pereche, la supermarket.