| IDoNotKnow a întrebat:

Nu am citit Biblia, aşa că îi întreb pe cei care au făcut-o.Sunt curioasă dacă este păcat să ai relaţii intime cu persoane de acelaşi sex.(NU mă priveşte pe mine).

Răspuns Câştigător
| Postoo a răspuns:

Este pacat.

6 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Nu e nevoie sa citesti Biblia ca sa cunosti raspunsul la aceasta intrebare.
Pana si relatiile sexuale cu persoane de sex opus sunt considerate a fi pacate daca au loc inaintea casatoriei. Cele cu persoane de acelasi sex mi se par pacate mult mai grave.

| ComatoseWine a răspuns (pentru DeeaMarry):

Pacatele sunt pacate, nu poti spune ca este mai grav.In ochii lui dumnezeu nu exista un pacat mai mic si unul mai mare.De fapt pot spune ca, raportandu-ne la vremea de atunci, un act sexual homosexual era la fel de grav precum o relatie heterosexuala intre persoane ce nu sunt casatorite(una cu alta bineinteles).

| ComatoseWine a răspuns:

Eu cred ca nu.Singura referire clara pe care o stiu face referire la Sodoma, orasul distrus pentru pacatele savarsite acolo.De aici multe persoane au tras concluzia ca homosexualitatea e pacat si de aceea a fost distrus orasul.Insa acolo se practicau si violurile, incestul si alte lucruri nepermise.Alta dovada nu stiu din biblie.

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Nu e pacat.
Nu te mai lua dupa alti!
Daca se poate sa ai relatii intime cu persoane de acelasi sex insemna ca Dumnezeu vrea.

Răspuns utilizator avertizat
| Bibliapentrusceptici a răspuns:

Ce ușor s-a dat aici funda!
Măi, măi, măi...
Ce înseamnă păcat?

Actul moral – Se referă la îmbunătăţirea vieţii individului din orice punct de vedere: justiţie, libertate, drepturi.
Actul imoral – Se referă la înrăutăţirea vieţii individului din orice punct de vedere: justiţie, libertate, drepturi.
Actul păcătos - Se referă la nerespectarea doctrinelor religioase sau a "Voinţei lui Dumnezeu", indiferent dacă actul e moral sau imoral.
Să numeşti pe cineva păcătos nu implică nici o valoare morală, pentru că păcatul nu are nici o legătură cu nimic ce ţine cu adevărat de condiţia umană. E un simplu cuvânt ce desemnează lucruri imposibil de probat.
Milioane de oameni care "Trăiesc în păcat" sunt, de fapt, morali. Alte milioane de oameni folosesc "Voinţa lui Dumnezeu" pentru a înfăptui acte profund imorale şi oribile.
Încetaţi să vă mai faceţi griji în legătură cu păcatele. Nu au absolut nici o legătură cu capacitatea voastră de a fi persoane bune şi morale.