Nu e nevoie sa citesti Biblia ca sa cunosti raspunsul la aceasta intrebare.
Pana si relatiile sexuale cu persoane de sex opus sunt considerate a fi pacate daca au loc inaintea casatoriei. Cele cu persoane de acelasi sex mi se par pacate mult mai grave.
Eu cred ca nu.Singura referire clara pe care o stiu face referire la Sodoma, orasul distrus pentru pacatele savarsite acolo.De aici multe persoane au tras concluzia ca homosexualitatea e pacat si de aceea a fost distrus orasul.Insa acolo se practicau si violurile, incestul si alte lucruri nepermise.Alta dovada nu stiu din biblie.
Pacatele sunt pacate, nu poti spune ca este mai grav.In ochii lui dumnezeu nu exista un pacat mai mic si unul mai mare.De fapt pot spune ca, raportandu-ne la vremea de atunci, un act sexual homosexual era la fel de grav precum o relatie heterosexuala intre persoane ce nu sunt casatorite(una cu alta bineinteles).
Nu e pacat.
Nu te mai lua dupa alti!
Daca se poate sa ai relatii intime cu persoane de acelasi sex insemna ca Dumnezeu vrea.
Ce ușor s-a dat aici funda!
Măi, măi, măi...
Ce înseamnă păcat?
Actul moral – Se referă la îmbunătăţirea vieţii individului din orice punct de vedere: justiţie, libertate, drepturi.
Actul imoral – Se referă la înrăutăţirea vieţii individului din orice punct de vedere: justiţie, libertate, drepturi.
Actul păcătos - Se referă la nerespectarea doctrinelor religioase sau a "Voinţei lui Dumnezeu", indiferent dacă actul e moral sau imoral.
Să numeşti pe cineva păcătos nu implică nici o valoare morală, pentru că păcatul nu are nici o legătură cu nimic ce ţine cu adevărat de condiţia umană. E un simplu cuvânt ce desemnează lucruri imposibil de probat.
Milioane de oameni care "Trăiesc în păcat" sunt, de fapt, morali. Alte milioane de oameni folosesc "Voinţa lui Dumnezeu" pentru a înfăptui acte profund imorale şi oribile.
Încetaţi să vă mai faceţi griji în legătură cu păcatele. Nu au absolut nici o legătură cu capacitatea voastră de a fi persoane bune şi morale.
anonim_4396 întreabă:
NameInUse întreabă: