Daca va tot certati ce rost mai are? Maturizeaza-te inainte si incercati dupa eventual.
Daca baiatul ala vorbeste si cu alte fete in timp ce pretinde ca te iubeste doar pe tine, NU merita sa te obosesti a mai fii cu el, pentru ca, nu te iubeste!
Nu te mai stresa cu prezentatul la parinti, oricum el este deja al alteia... de aceea a renuntata atat de usor la tine.
Despartiti-va pana nu este prea tarziu. Se pare ca in mod real sunteti....incompatibili si acesta este adevaratul motiv al starilor conflictuale dintre voi. Parerea mea sincera.
Eu ți-aș fi spus că mă despart de tine în clipa în care mi-ai fi cerut telefonul să scormonești în el.
Zoeyyy are mare dreptate. Nu aveai nici un drept să-i ceri telefonul. Dacă consideri că comportamentul lui nu mai corespunde dorințelor tale, ești liberă să te desparți de el și să-ți vezi de viața ta. Oricum nu-l vei putea ține cu forța lângă tine. Nu e cazul să ajungi să te transforme gelozia în gardianul lui care îi păzește orice mișcare.
Daca va si certati des....de ce nu vrei sa accepti ca s-a produs inevitabilul? La varsta adolescentei e normal...relatiile tin putin.
Si da, nu e treaba ta sa ii ceri telefonul.
Serios? Si eu m-as desparti de tine.Crezi ca te ajuta daca ii ceri tu telefonul sa vezi mesajele de pe wapp? E greu sa stergi sau sa mai ai un numar de telefon? Crezi ca daca vrea sa te insele nu poate sa o faca si fara sa gasesti tu mesaje pe wapp?
Se observa deja ca relatia asta nu mai merge. Nu cred ca mai poti repara ceva. Trebuie sa il uiti chiar daca e greu, o sa treci peste asta.Nu te injosi in fata lui si nu fugi dupa el ca pari obsedata. Daca ar fi vrut sa fie cu tine in continuare avea sa o faca demult.iar daca te iubea cu adevarat nu cred ca mai vorbea cu vreo fata.