| LucianMusic a întrebat:

Nu am crezut ca o sa intreb niciodata asa ceva, dar a venit vremea haha. Imi place mult de o fata, cam de 1 an. Tot timpul ne uitam unul la altul dar cand i-am scris, imi tot raspundea sec. Prima data mi-a dat cu seen si a doua oara am fost eu cam nesimtit. Dupa asta imi raspundea sec. Iam scris si a 3 ora, cerandumi scuze pentru data trecuta. Si i-am spus ca am observat ca tot ne uitam unul la altul, ea mi-a spus ca mi se pare si ca nu e adevarat. Imi place mult de ea dar nu o pot intelege, vad cum se uita la mine, si cand merg la club danseaza si se uita la mine... ciudat. Am 16 ani si stau in Belgia. Poate Belgiencele sunt altfel. Imi puteti da un sfat va rog, ce sa fac?

7 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

Poate ca parintii tai lucreaza mult, de aceea sunt atat de iresponsabili cu tine. Nu ai ce cauta in cluburi la 16 ani, mai ales ca fata.
Situatia este foarte simpla: fetita aia e doar imatura (nu ca tu n-ai fi). Tot ce vi se întâmplă e prostesc si pueril, deoarece nu înțelegeti ce înseamnă o relatie.
Sfatul meu e sa pui mana pe carte, sa te gandesti la cariera, sa lasi treburile de adulti (sau maturi) pentru adulti.

| LucianMusic explică (pentru Plato):

Sunt baiat! Unde ai vazut ca sunt fata?

| Plato a răspuns (pentru LucianMusic):

Ai spus ca se uita la tine in club, deci evident e si ea acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea asa ca prieteni, ai zis ca vorbiti pe net dar cand o vezi in realitate fii calm si salut-o si intreab-o ce mai face, nu iti pune sufletul pe tava. Fetele sunt cumva invatate sa faca pe dificilele si sa nu abordeze baietii ca sa nu fie etichetate cuvantul ala urat asa ca nu te astepta sa faca ea vreo miscare. Da-te pe langa ea in realitate, cu pasi mici ca sa nu pari prea serios. Poti sa i faci un compliment, sa faci glume, sa cauti un motiv sa i atingi mainile poate are ceva la mana eu stiu si te dai curios, fii cumva in legatura cu ea face to face. Daca nu, o sa pierzi, si apoi o sa ti placa altcineva si tot nu o sa faci nimic si tot asa pentru totdeauna. Mai mult pierzi daca nu faci nimic crede-ma...

| ywar a răspuns:

Da, pai am mancat si eu la micul dejun belgience! au inca una in plus, asta e particularitatea lor. De aceea te privea asa pe sub ochelari.

| ForeverAlone97 a răspuns:

Nu te vrea. Simplu

| laurasandu a răspuns:

Probabil te place mult, dar nu vrea ca tu sa vezi asta. Poate are emotii si ii este frica sa isi arate sentimentele.