| Alee1 a întrebat:

Nu am cum sa ma dezvirginez singura nu? intreb nu prea stiu cu astea cum e

5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Virginitatea e doar un cuvânt. Îți pierzi virginitatea când iti începi viața sexuală (dacă un băiat isi introduce penisul in vaginul tau mai pe direct)
DAR: Poți să îți rupi himenul cu un obiect ce nu recomand (recomand să nu bagi nimic in vagin) și o să-ți curga sange plus cel mai probabil o sa ai o infecție urâtă. Si atunci cand o să-ți începi viața sexuală, nu o să-ți mai curga sange si nu o sa te creadă nimeni ca esti neatinsă. Deci sa nu bagi nimic in vagin.

| Kufu95 a răspuns:

Ba da, ai nevoie de un obiect, ca să rupi himenul, dar e destul de dureros și poți să te rănești grav, doar dacă un bărbat introduce penisul în vaginul unei femei o va dezvirgina 100%.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De ce ai face asta?
"Prima data" poate fi o experienta de neuitat, iar baiatul va sti ca l-ai ales pe el sa fie primul.

Lasa obsesiile astea la 13 ani, precum dezvirginarea si masturbarea. Tu acum preocupa-te de scoala.
Dupa 18 ani alegi tu cu cine vrei sa iti incepi viata sexuala. De asta ai nevoie de mai multa minte, pentru ca vei alege o persoana, nu un organ!

| Ionut2025Tz a răspuns:

Ai cum sa te dezvirginezi singura. Dar e mai placut cu un barbat.

| Alee1 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Da lasă-mă vere să fac ce vreau las ca și tu dădeai la labă poate mai devreme ca mine