| yoop a întrebat:

Nu am mai intretinut relatii sexuale timp de o saptamana, si cand am avut primul contact dupa o saptamana m-a durut cand a intrat ( parca atunci ma dezvirgina ) doar numai cand a intrat.Problema e ca eu nu ma excitasem, adica nu m-am lubtifiat pentru ca nu stiu unde s-a grabit el, nu prea are rabdare sa stea la preludiu. Si dupa aia cam peste cateva minute de du-te-vino(intra-iesi) laughing a inceput sa ma iei o durere incet incet pana s-a accentuat din ce in ce mai tare chiar la intrare in vagin, ma ustura si in acelasi timp parca m'ar fi taiat cineva cu cutitu(lama... ceva taios). Dupaia m-am simtit foarte rau pentru ca ma durea ziceai ca am fost "fata mare". Si in fiecare seara cand am facut-o se intampal sa nu ma mai doara la inceput dar dupa aia sa ma usture pe parcurs si incepea iarasi sa se accentuezi din ce in ce mai tare. Ce ar putea fi? Ar putea fi o infectie?

Multumesc! happy

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este cu certitudine o infectie. Du-te cat mai repede la ginecolog pentru diagnostic si tratament.

| monyk a răspuns:

Buna, e foarte posibil sa fie vorba de o infectie, cel mai bine ar fi daca usturimea persista, sa mergi la un medic sa vezi despre ce poate fi vorba, poate ca e nevoie de un preludiu mai lung, sa te lubrifiezi bine, insa din cate spui tu, e foarte posibil sa ai vreo infectie, nu e deloc normal sa ai astfel de probleme, infectiile locale nu sunt asa grave dar trebuie tratate la timp.

| Antonimu a răspuns:

Lipsa de lubrifiere, tu fiind uscata acolo inauntru e normal sa te doara. daca ati avea preludiu, tu te-ai umezi bine bine, si nu te-ar mai ustura si nici nu te-ar mai durea happy

| zuzulici a răspuns:

Stii baietii astia nu au pic de sentimente... nu le e mila de noisad si eu am patit si nu e nici o problema mama lucreaza ca asistenta la ginecologie, si am intrebat-o de chestia asta si o zis ca la inceputul actului baietii ar trebui sa fii mai rabdatiori si sa ne ofere un preludiuu pana simntim noi nevoi stii u:*:*:*(asta e doar daca te ustura nu daca si sangerezi ft tare, daca cand te stergi oleaca este un pic de sange nu-i nimic e din cauza actului fiindca nu a fost umezit bine, dar daca curge sange ar trebu sa vizitezi un ginecolog):*:*

| psihox a răspuns:

Sunteti casatoriti? Daca iubire si sex saptamanal pana la casatorie, ce veti face dupa casatorie? Veti mai avea energie?

| yoop explică:

Dupa cateva ore imi trece cred ca e mai mult lipsa de lubrifiere, nu am sangerari. La ultimu contact am stat ceva mai mult la preludiu si nu am mai avut dureri.

| sweetygirl a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la un ginecolog, noi nu suntem in masura sa iti spunem exact ce ai putea sa ai... O vizita cat mai urgenta la medic e cel mai bun remediu.

| sorin_7050 a răspuns:

Fel de fel de oameni...mai ai putin si intrebi "ce gust are penisul?"

| BeHappy_7009 a răspuns:

Du-te la medic pentru ca poate fi ceva grav.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat si de fapt mi se rupsese putin din partea dinstre anus a vaginului.ai grija! am avut si sangerari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa o perioada lunga in care numai intretii reltii sexuale vaginul se strange, vaginul ne fiind ud de aceea te doare, dar nu te baza doar pe asta, pot exista si boli sexuale ca acelasi dureri mentionate de tine, daca durerile continua te sfatuiesc a te duci la doctor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M,

| cornelpanco a răspuns:

O are ala prea mare laughing

| bubulina1990 a răspuns:

W