Te-as ajuta dar se pierde farmecul. E ca si cum m-as sabota singur. Eu ti-o spun din propria experienta. Mai devreme sau mai tarziu, tipele cu care am intrat in relatie dupa break-up mi-au reprosat ca inca ma gandesc la fosta si nu au inteles ca nici mie nu imi place dar o fac fara sa vreau, inconstient. E greu procesul si dureaza si daca vrei sa-l ti aproape trebuie sa treci cu el prin asta.
Nu trebuie sa-i demonstrezi ca esti mai buna ca ea pentru ca il pui pe ganduri si devine reticent (e si asta o posibilitate). E atat de greu incat de cele mai multe ori clachezi si te intorci la ea fara sa-ti dai seama, tu stiind ca iti face rau, tu stiind ca te face sa suferi, momentul ala scurt de lejeritate. e indeajuns incat sa uiti chestiile nasoale si te face sa te intorci in relatie trecand peste ele. Asta se numeste dependenta de persoana si se pare ca si el e prins in chestia asta, e dependent de ea fara sa-si dea seama, el stie ca ii face rau probabil dar momentele de clacare sunt mai dese decat momentele de luciditate.
Faptul ca ma gandesc la ea nu inseamna ca nu iti acord tie indeajuns de multa importanta dar daca tu presezi pe subiect, ma indepartezi si ma faci sa ma intorc la ea. Trebuie sa constientizeze ca desi e bine, totusi pe termen lung e rau si trebuie taiat raul de la radacina. Totul se rezuma la rabdare, de data asta tu trebuie sa taci si sa asculti. Dupa ce ii trece, o sa poti sa vorbesti doar tu si in functie de caracterul lui poti sa-l manevrezi. Trebuie sa-l faci sa vada si altceva. In loc de rau constant si un pic bine, tu trebuie sa-i oferi o stare de bine constanta cu un pic de rau pe alocuri . Ma pun pe mine in locul lui.
Trebuie sa ma convingi ca ceea ce vad eu bun in ea (rar) tu poti sa-mi oferi zilnic. Bineinteles, totul e reciproc dar nu te astepta ca eu sa-ti ofer chestiile astea prea brusc, adu-ti aminte ca gandul meu e inca la ea si trebuie sa ma distragi, trebuie sa ma rupi din lumea aia si sa-mi arati o lume mai buna. Daca ma faci sa fiu lejer si sa impart cu tine gandurile nasoale pe care i le port ei, sau relatiei cu ea, imi castigi increderea. Pasul urmator ar fi ca tu sa incepi sa-mi oferi ceea ce eu vad bun in relatia cu ea, zilnic. E greu. dar cand o fata iti distruge creierii si devii dependent de ea, e nevoie de rabdare.
Ori renunti si astepti ca poate intr-un final o sa se termine totul si el o sa realizeze brusc, ori te implici dar cu rabdare.
O sa ramaneti dar in viitor o sa vina si la voi problemele, toata lumea inseala chiar daca zice ca nu o face mai o bataie, un cutit o crima sau pumni si picioare, bautura si tigani. Mai bine cunostinte la ocazie
Uita-te dulce la el, da-ti cu mana prin par cand vorbesti cu el, razi copilareste la lucrurile pe care le spune, atinge-l pe umar, rambeste-i mereu. Sper ca te-am ajutat.
Mama pai tu ai avut vreo fustrare majora de spui toate astea, e clar ca nu o sa fie totul roz, vor fi si alte tentatii, nu stiu daca din partea mea, dar daca el este baiatul ideal, ce dracu sa mai caut altundeva? N-am sa-i dau niciodata motive de pumni sau picioare, am sa fiu dulce pentru ca asa ma face sa fiu, n-am cum sa-l supar pe omu asta Acu cine stie peste ce dracie de femeie ai dat tu, soferule ) Te pup si-ti doresc numai bine, poate-ai sa gasesti si tu femeia care sa-ti zapaceasca mintea hi hi
Daca i-o bagi p'aia cu "Nu te mai gandi la fosta" sau incepi sa te enervezi ca sufera din cauza ei, nu o sa-ti mearga. Ideea e sa te interesezi ce nu merge in relatia lor si sa-i oferi fix tu lucrurile alea.
Pai in mare mi-a spus ce nu merge...aia e exagerat de geloasa si disperata face scandal la orice like ce-l primeste, nu face mancare, de fapt nu face nimic, tot el Iar eu nu sunt nici disperata, ba mai mult il rog sa raspunda la fetele care-l cauta si ramane asa putin pe ganduri, cand merg la el ii spal vasele...de gatit gateste el pentru ca eu clar nu stiu ..altceva nu stiu ce sa mai fac ) ia mai ajuta-ma ca dintre toti raspunsu tau mi-a placut cel mai tare
M-ai zapacit, am citit raspunsu tau mare de 2 ori, asa tare mi-a placut am sa incerc sa fac treaba asta.ce sod mi s-a parut ca te-ai pus in locu lui dar vad ca nu s-a mai intors, sa-l buzar eu si sa-l intreb cand vine? sau sa-l las sa sune el cand e?)
Ma bucur ca ti-a placut si desi in felul asta imi stric practic toata "smecheria", tot raul spre bine.
Ca idee, trebuie sa ai MARE grija la un anumit aspect.
Si asta ar fi urmatorul: Daca te implici prea mult e posibil sa te foloseasca pe tine ca paravan cand nu merg lucrurile cu ea iar daca incepe sa faca chestia asta, la un moment dat o sa sa se plictiseasca. Ca sa-l "castigi" pai trebuie sa te implici sincer, trebuie sa VREI sa-l ajuti. Daca ii demonstrezi ca VREI sa il ajuti si sa-l faci sa se simta bine, ai castigat (yey!).
Daca faci o competitie intre tine si ea nu o sa mearga, crede-ma.
Cand i te adresezi sa nu ii spui niciodata pe nume sau sa nu faci niciodata o referinta directa la ea ca persoana, ci la ea ca situatie, la ea ca relatie. intelegi?
De scris, sa-i scriu sau sa-l las pe el pe cand vine? DAR NU MAI AM RABDARE)) si acolo cu adresatu, cand ma adresez lui sa nu-i spun ANCA?)) eu i-am gasit o porecla la numele de fam tare soada si totimpu cand zic de ea ii spun porecla aia si el rade) sti ce m-a deranjat maxim, plangeam amandoi pe umaru celuilalt si spuneam caniciunu nu o sa ne mai impacam cu fostii, el nu gaseste la ea ceea ce cauta si daca a ajuns sa se poartea asa cu ea clar nu au vreun viitor, exact astea i-au fost cuvintele dupa care sa vad ca-si pune cretina poze pe la el pe acasa ...happy end, pai cum satana sa-mi spuna asa si dupa aia s-o primeasca-n casa...i-am zis ca nu s-a tinut de cuvant si cica "pai daca a venit cu japca ce vroiai s-o dau afara?" bine ea nu e din oras cu noi) in fine dar a dat-o cu mangleala ca inca o iubeste si e tot trist si fustrat si nu stiu ce sa ma fac cu el..eu cum mi-am depasit relatia de 2 ani doar cand i-am vazut zambetu iar? CUM?
Dar tu crezi ca eu le stiu pe toate?
Imi dau si eu cu parerea iar daca ceva te ajuta, ma bucur.
Mi-e lene sa corectez textul de obicei.
Ma refeream la faptul ca, atunci cand vorbesti cu el sa nu o aduci pe ea in discutie. Poti sa aduci subiectul in discutie dar nu pe ea, ca persoana ... ci sa discuti situatia, ideea.
Si inca ceva, incearca sa-l distragi. cu cat il distragi de la subiect si el se simte bine cu atat progresezi mai mult (asa cred). Pana la urma, lui ii trebuie ceva diferit, TOTAL diferit ca sa treaca peste. ceva la care nu se astepta .
Hai ma, esti mare. fii inventiva. Eu m-am ars pe ideea asta cu cateva tipe si dupa am ras, deci se poate .
Tot evit sa-ti raspund la prima parte pentru ca sincer, depinde de tine. Nu prea are importanta cand/ce/cum.
Mie nu mi-a facut nimic si nici eu nu am cauzat daune corporale dar in multe familii am intalnit situatii de genul asta, eu nu am baza in femei pentru ca vor bani si se asteapta la barbat cu casa, masina de fite si sa fie patron ca sa le tina fara servici, mai inseala, mint. Deaceea imi vad de ale mele si ma ocup cum pot de viata asta
Cred ca s-au impacat iar, m-au zapacit nu stiu ce sa ma fac, i-am scris sa stii...dac s-au impacat ce sa fac? sa astept sa se certe iar?) daca nu se mai cearta de data asta?))
George0197 întreabă: