Eu zic să rămâi cu M. că dacă-l iubeai cu adevărat pe G. nu te îndrăgosteai de M. :*!
Pupici :*!
Ce fain începeți câteva dintre voi...„povestea mea/povestea vieții mele"...
M, G, M, G, M, G...nu mai înțelege nimeni.
Cred că nici tu nu te înțelegi. Ai cam dat-o în bară cu băieții, data viitoare nu te mai arunca așa repede...
E cel mai bun prieten si vorbim despre orice. poate asta m-a facut sa ma atasez de el
Cel mai bun prieten... bine zici. Probabil pentru el însemni la fel, nu cred că și-ar dori ceva mai mult. Nu risca să strici prietenia cu el.
Am stat o luna cu el...ne vedeam zilnic... tineam la el.e logic
Atunci fii fericită că îl ai alături! Dacă pe parcurs te vede ca pe ceva mai mult, vei știi.
Dacă a fost caterincă înseamnă că ai râs în rând cu mine.
Asta e problema ta, că ai afirmat că faci parte din această generație de care ești speriat, dar tu îndrăznești a-mi comenta mie că spun un adevăr?
Nu mă sperie un copil care îmi spune ce e bine și ce nu, ori cum să răspund. Tu vezi de treaba ta, răspunde cui și cum vrei iar pe ceilalți lasă-i să-și facă treaba.
Nu tot ce zboară se mănâncă.
De fiecare data schimbi subiectul instantaneu, nu am afirmat draga mea ca fac parte din aceasta generatie (as vrea sa-mi scrii paragraful cu pricina), pur si simplu, te-am vazut ca erai in top3 si am vrut sa vad de ce, si-am vazut. Vad ca scrii corect, dar nu prea stii sa citesti. Las-o moarta.
Aa, ii las sa-si faca treaba, da-i raspunsuri anapoda in continuare, cui ii pasa? Oricum cel care intreaba e obisnuit cu oameni ca si tine.
Concluzie (sper sa nu intelegi nave spatiale si popcorn): Decat sa dai sute de raspunsuri care nu ajuta la nimic, mai bine da zece bune si esti impacat/a ca ai ajutat intr-un fel. Dificil?