Fiecare cu parerea lui pana la urma! daca tie ti se pare scarbos... ff bine atunci e parerea ta. poate ca nu ai mai incercat sa saruti pana acum si vrei sa stii si tu cum e...
Nu, eu nu cred ca e scarbos, cand te vei simti incoltita si ai s-o faci, ai sa uiti si de "bleahh!" "iiiuu, ce scarboss" pana la urma toti o facem , daca esti de alta parere, ia in calcul raspunsul lui Adita ).
Maria, scumpo, eu cred ca ai 10 ani si mamica ta nu stie ca umbli pe TPU. Inchide repede browserul pana nu te prinde. Si cand mai cresti, treci pe-aici din nou cu intrebari. Pana atunci, evita sa-ti dai cu parerea despre subiecte de "oameni mari". Cand o sa-ti bage un baiat limba`n gura de-o sa te ia tremuratul n-o sa mai fie "naspa rau". Dar asta vei descoperi cand vei creste mai maricica. Pana atunci, sa stii ca fetitele cuminti isi fac somnicul de dup`amiaza la ora asta.
Nu e scarbos, e ceva frumos...Dar toate la timpul lor trebuie aflate
cand o sa te sarute un baiat o sa vezi cum e... Succes!
Si hai sa nu fim rautaciosi cu ea ca nu e frumos...
Ai un simt al umorului teribil de dezvoltat!
Imaginatia insa, are putin de suferit.
Cum sa fie scarbos tu fraiero? stai ca vei da tu de sarut si pe urma o sa vrei si mai mult toate virginele incep asa
Nu dragutsa nu e sacrbos... eu am 13 ani si am avut mai multi iibitsi dar in gluma nu m-am pupat k ei si anul acesta am intalnit un baiata etc etc poveste lunga in fine am esit amandoi eu is in Italia si eram la un magazin market numit despar si acolo este un fel de gardut de fier si m-am urcat pe el... si el statea in fata mea si se apropie usor de mine si face ce ochi frumosi ai si m-a luat asa in cetu si m-a sarutat ( k limba in gura)e cher frumos mai ales daca o faci undeva romantic k cineva iubit si apoi draga mea d ela un sarut ajai se poaet ajunege la mulet dara dk esti fetita cuminte nu ajungi la sex sau sex oral treaba e ca nu e scrabos e chair frumos mai ales cand te ia in brate sau te pune la zid:p e super frumos ai o senzatie k esti in al 9 cer maia les daca esti si indragsotita asta e parerea me pup ( sincer cred ca ai vreo maxim 9 -10-11 ani pentru majoritatea feteklor la 12 13 14 etyc nu pun asemenea intrebari si daca sa te pupe cineva ( limba in gura sau nu e scabos) apoi candte te maritsi si iti baga sotu **** in Piz*a nu mai e scarbos scuze asta e parea mea
Si mie mi s-a parut scarbos pana la 10-11 ani dar acum la 13 ani mam sarutat prima data si cred ca este un lucru minunat
KatiMe27 întreabă: