| Sawarekh a întrebat:

Nu este trist ca, oamenii simt placere mai mare cand se autosatisfac singuri, decat in actul sexual?

La mine unu, asa a fost mereu.

18 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Ști vorba aia, lucrul făcut cu mâna ta e cel mai bun, și în fond, așa e, pentru că o altă persoană nu poate ști ce și cum îți place exact, zonele care te excită, etc. Lucru valabil și la bărbați și la femei, dar bărbații par să-și cunoască corpul mult mai bine în această privință datorită faptului că se masturbează mult mai des. Când vine vorba de femei în schimb, am întâlnit și tipe care nu știau cum le place mai bine, clitoridian, vaginal, anal, etc, dar e distractiv să explorezi aceste nuanțe cu o astfel de tipă, dacă e deschisă la minte bine-înțeles.

| gabby78 a răspuns:

Există mai multe motive pentru care oamenii pot simți mai multă plăcere atunci când se masturbează. Un motiv este că, atunci când ne masturbăm, avem controlul total asupra stimulării. Putem alege ce fel de stimulare ne place cel mai mult și cum să o facem. Acest lucru poate duce la o experiență sexuală mai intensă și mai satisfăcătoare.

Un alt motiv pentru care oamenii pot simți mai multă plăcere atunci când se masturbează este că nu sunt distrași de alte lucruri. Când suntem cu un partener sexual, trebuie să ne concentrăm pe alte aspecte ale relației, cum ar fi comunicarea și intimitatea. Acest lucru poate face mai dificil să ne relaxăm și să ne bucurăm de experiența sexuală.

| RAY a răspuns:

Nu simți mai multă plăcere, părerea mea placerea nr1 e real, Nr 2 prin vr, nr3 prin vagin de jucărie, nu că nu am vrea dar nu putem, cu toți vrem sa iubim, dar membri incel nu găsesc o fata

| Sawarekh explică (pentru mastadont):

Mai probabil ai intalnit tipe mai mici, eu am mai intalnit tipe care isi cunosteau bine corpul.
Dar din pacate ele nu recunosc ca se masturbeaza, datorita societatii, ca ele sa nu fie considerate nimfomane, etc.
Dap face sens ce spui ca o persoana nu stie zonele care iti ofera placere.
Da cred ca e distractiv, adica pentru mine ar fi daca as fi in relatie cu tipa respectiva, sa ne exploram reciporchappy
Also, cand mai am discutii cu amici mei, sunt unii care nu isi cunosc corpul si fac la ba de la 14 ani si la fel de inculti sunt laughing

| mastadont a răspuns (pentru Sawarekh):

Da, o dată cu trecerea anilor am întâlnit tot mai rar astfel de tipe pentru că o dată cu vârsta vine și experiența.
Referitor la partea a doua a răspunsului tău, poate că nu știu să spună în cuvinte, poate că nici nu știu cum se numește zona dar sigur știu instinctual cum să se stimuleze pentru a atinge orgasmul, altfel nu s-ar mai masturba.
Ca să vorbim pe șleau, o femeie nu va știi nici o dată cum să masturbeze organul masculin mai bine decât un bărbat, părerea mea e că nouă ne-a intrat deja în instinct și acționăm în subconștient pentru a avea prinderea corectă pe organ încât actul să nu fie dureros și doar plăcut.
Și acum mă amuz teribil când îmi aduc aminte de o întâmplare din liceu, aveam o colegă naivă și virgină căreia îi plăcea mult de mine și am zis să încerc să văd ce iese. Ei bine, când am ajuns să ne atingem în zonele intime prima dată m-a strâns de testicule de mi-au ieșit ochii din cap, ea crezuse că bărbaților le place ca femeia să fie mai dură laughing laughing

| dullcat a răspuns:

Inseamna ca n-ai facut sex cu persoana potrivita.

| dullcat a răspuns (pentru mastadont):

O alta persoana poate sti ce iti place exact, ca doar s-a inventat comunicarea.Sexul implica si comunicare, e tragic cati oameni nu sunt constienti de asta, concentrandu-se doar pe actul fizic.

| mastadont a răspuns (pentru dullcat):

Ce voiam să spun e că și dacă știe, tot nu e la fel ca atunci când faci singur, ca exemplu, apăsarea mai puternică în anumite zone sensibile poate duce ușor de la plăcere la durere, cum e cazul testiculelor de exemplu, sau al clitorisului. La clitoris de exemplu, unele femei preferă mișcări circulare, altele de du-te vino, unele rapid altele încet, etc. E adevărat că înveți lucrurile astea despre partener cu timpul, dar, totuși, când te autosatisfaci simți instinctiv ritmul cel mai plăcut de exemplu, ceea ce partenerul poate nu reușește întotdeauna, sau nu își dă seama când ai vrea mai tare sau mai încet. Și până stai tu să-i explici în mijlocul acțiunii deja se pierde din pasiune și trebuie luat totul de la început.
Am vorbit doar de actul fizic pentru că despre asta era vorba, autorul întrebării a afirmat că masturbarea se simte mai bine uneori ca sexul cu altă persoană, și eu i-am dat dreptate.
Să nu mă înțelegi greșit, sexul cu partenerul de viață, dacă există comunicare, este mai plăcut decât orice, dar uneori mai dăm și rateuri, pentru simplul fapt că, dacă nu simțim noi pe propria piele, nu avem cum să estimăm cu acuratețe de ce are nevoie partenerul, lucru care nu se întâmplă la masturbare.
Sunt căsătorit, fac sex aproape zilnic, dar nu îmi e rușine să recunosc că mă mai și masturbez uneori și mi se pare normal.

| Sawarekh explică (pentru dullcat):

Foarte corect! asta am patit cand am facut sex, nu a existat comunicare.

| CarmenCraciun a răspuns:

Ce placere sa simti cand te autosatisfaci? Nu ma pot vedea bagandu-mi degetul in vulva si urland de placere. Ce penibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La tine da, dar la alții nu.

| dullcat a răspuns (pentru CarmenCraciun):

Poate vrei sa spui vagin.In locul tau nu m-as mai da drept femeie, mai ales ca se cunosc urme ale altor conturi care ti-au fost suspendate. laughing

| Sawarekh explică (pentru CarmenCraciun):

Sunt femei care fac asta laughing sigur, nu sa bage degetul in vulva, ci sa isi frece clitorisul.

| Marius7gaming a răspuns:

Eu de obice folosesc un obiect neindentificat pentru a ma multumi
Sarut-mana

| CleanHeart a răspuns:

Asta e vina cui?
Fiecare poate sa isi faca propiul paradis cu un partener daca vrea

| Sawarekh explică (pentru CleanHeart):

E vina lipsei de comunicare, fiindca la noi nu e educatie sexuala, parerea mea.

| Sawarekh explică (pentru CleanHeart):

Si cred ca mai e si orgoliu la mijloc, la femei de ex. ca doresc un barbat care sa fie Dumnezeu, sa le stie gandurile.

| Sawarekh explică (pentru Marius7gaming):

Si eu folosesc mana stanga si dreapta.