Nu e chiar uite eu de exemplu sincer mam cam saturat de relatii am ajuns la concluzia ca fara banii nu ai nimic, acum ca sa ai o relatie serioasa, matura este logic sa ai o baza fianciara pentru ca sa faci o familie cu partenera ta, 1 femeia o poti impresiona prin banii asta e nr 1 in toate, 2 prin fizic 1, 80, ochii caprurii, musulos daca as fi fata asta as vrea, 3 amuzament, educatie, tot ce tine de civilizatie acum cu inteligenta daca gandesti inteligent ramai singur dar asta e alta discutie, in concluzie greu e cand nu ai banii, fizic
Depinde de baiat.Am un prieten care e mai timid de fel si rad multi de el ca nu-si gaseste prietena dar el stie doar calculator si nimic altceva.
Mai am unul care e mai amuzant, de treaba si cand zice ca nu vrea relatie este mai bine inteles si ceilalti cred ca el se duce la cu*ve.Deci depinde de persoana.
Asa este toate fetele viseaza la un print pe cal alb sau la o celebritate iar baieti mai obisnuiti, sunt vazuti urati in ochi lor
Raymusic22tm pentru o fata cu capu pe umeri nu conteaza ca baiatul sa aiba portfelul plin de bani, sau sa arate perfect, important e comportamentul lui fata de ea si simplele gesturi :o floare sau o vorba frumoasa si multe alte gesturi mici care sa ii atraga atentia.Si acum sa fiu si putin materialista conteaza sa ai si ceva bani ca doar nu o scoti in oras si o pui sa plateasca ea, asta ar fi cel mai urat lucru pentru o fata parerea mea.
Draga mea dia,eu m-am referit ca daca vrea sa faca o relatie seriosa de viitor e important sa ai o fundatie fianciara pentru tine in primul rand,pentru copilu care se va naste ca doar nu faci copii si nu sti ca trebuie crescut,nu in ultimul rand banii pentru partenera ta,mergeti in vacante,va cumparati o casa etc,ca prima intarnire conteaza ce ai scris tu acolo,te rog nu spune putin materialista,suntem formati din materie, totul este materie honey, eu urasc ipocritele, mincinoasele, falsele, nu persoanele mature, rationale care stiu ca fara banii nu ai nimic
Nu.
Stiu destui tipi care chiar arata bine si nu sunt implicati in nicio relatie pentru ca momentan nu vor una.
Depinde. daca esti "forever alone" probabil ca esti urat si ciudatel si tampitel.
daca esti "forever available", tot respectu'.
Prin aspect ajungi la un baiat eu stiu bine asta dar nu mai conteaza nu ma ajuta o fata sa ajung la facultate.