| Elvina a întrebat:

Nu incetez sa nu ma mai gandesc la fostul prieten. Am stat vreo luna impreuna dar a fost de-a dreptul magic. Tipul era tare frumos, canta la vreo 3 instrumente si datorita lui m-am apucat de cantat la chitara. Ne-am despartit pentru ca eu m-am dat la un prieten de-al lui, si el ne-a prins. Initial m-a iertat, dar dupa o vreme mi-a zis ca ar fi bine sa ne despartim. I-am trimis mesaje de impacare, de imi pare rau, l-am sunat, mor. Am id-ul de mess si facebook-ul sau, si mor cand il vad on-line, are poze cu noua lui prietena. Tot ce vreau e sa stiu cum sa fac sa-l uit. Cantatul la chitara, la una de acelasi fel ca a lui, aceeasi culoare, aceeasi firma, ma face sa ma gandesc mereu la el. Ma preocup de scoala, ies cu fetele, merg la petreceri, ma uit la alti baieti, dar degeaba. Cand deschid laptopul nu rezist, intru pe mess pe fb si vreau sa-l vad. Cum sa-l uit?

Răspuns Câştigător
| NatureSelf a răspuns:

Ai putea gasi un alt prieten, dar nu ai putea sa fii cu el doar ca sa uiti iubirea, iubirea nu e usor de uitat. sti tu cum ar fi, vad chipul lui in fiecare barbat, si poate i mai si pronunti numele din greseala, iti dai seama ce ar simti acel barbat. Daca nu il poti uita este pentru ca inca tii la el. si regreti trecutul.Stiu cum e crede-ma vrei sa-l uiti dar nu poti.

3 răspunsuri:
| SDC a răspuns:

Iti faci prieten si cu timpul il vei uita!

| Stiks a răspuns:

E bine ca ai alte preocupari... uite daca acea chitara iti aminteste de el incearca sa faci cumva un schimb cu un coleg sau o colega pentru ceva vreme.Si iesi cu alti baieti arata-i ca nu-ti pasa! Fa activitati care te relaxeaza si te fac sa uiti de el. Sper sa te ajute cumva:*

| Elvina explică (pentru NatureSelf):

Nu-mi voi găsi alt prieten, cel puțin deocamdată pentru ca da, încă țin la el foarte mult și nici nu prea am timp de vreunul. Dar... sper ca în viitor lucrurile să se schimbe în bine pentru mine. Mersi pentru răspunsuri.