| Lexiiii a întrebat:

Nu inteleg de ce doare asa te tare. Ma gandeam ca cu timpul o sa treaca dar paraca mai rau e. E bine cand nu il vad dar cand e langa mine nu mai sunt eu. Nu mai gandesc limpede.
Si totusi dupa ce am fost impreuna 3 luni, el tot nu tine la mine. Tot ca pe o pustoaica ma vede. El vrea mai mult si eu nu sunt dispusa sa ii ofer.

Dar cu toate astea il iubesc, si ma doare enorm. Si acum simt un gol imens. Oare va trece vrodata.
Si ma voi simti si eu mai bine cand el va fi afara. Sunt fericita dar numai la suprafata. In interior, nu imi e bine deloc.

8 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

De ce am impresia k-i un derbedeu dupa gratii si u esti afar plangi de vai si amar? nu am inteles mai nimic din ce ai scris u mai sus.fii mai explicita.

| Lexiiii explică (pentru DNSK):

Adica ca e mai mare decat mine cu 4 ani,big grin

| DNSK a răspuns:

Dupa o varsta nu se mai simte asa diferenta! daca o facut presiuni asupra ta, nu-i bine deloc! ceva acolo nu merge nu vezi?! atat de greu ii? da-i pace.greu asta ii greu.da.3 luni doar? daca era o viata si mai aveai si un copil? atunci? nici atunci nu faceai mai urat k acum.eu zic sa mai cresti.cel mai bine.iesi cu prietenii, fa ce-ti place, nu sta in casa nu te izola.ma gand k ai 14-15 ani si ii ciudata varsta asta.bafta mare

| nimicaici a răspuns:

crying crying stiu cum ee crying
Nu mai suport.imi e dor de el.si cand ma uit la onversatiile ce au fost d emult imi vine sa MORcryingcrying

| Usagiii98 a răspuns:

Eu cred ca o sa iti treaca... Daca nu poti sa fi tu insati langa el, atunci evita-l.Adica e mai simplu decat sa stai langa el si sa ai fiecare muschi incordat intrebandu-te,, oh nu.ce sa zic? ce sa fac?"

Ati fost impreuna.si? Nu a mers.Nu mai incercati din nou, daca nu a fost in stare sa te inteleaga si sa isi dea seama ca Nu esti o pustoaica din prima e problema lui.Nu,,negociati" ca vezi Doamne el vrea mai mult si u ii poti oferi.Nu i-ai oferit atunci.asta e.(la urma urmei, doar nu te casatoresti cu el )

| DakotaRoyse a răspuns:

Eh, astea-s poveşti adolescentine.
O să-ţi treacă când o să te îndrăgosteşti de-a binelea de următorul.

| D3iDEI a răspuns:

Mi se patre ciudat cum unii baieti parasesc fetele...sau invers laughing pana la urma daca nu-ti palce de ce te mai combini...chiar daca pana la urma te plictisesti de el trebuie sa-ti treaca, fumeaza niste kent converse si combina-te cu altul nu e greu poate iti trece daca nu, nu-mi poti spune D3IDEI, dar nimeni nu-mi spune asalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii unde gresesc multi? Nu lasa trecutul in urma. Se uita mereu la el, vad fericirea de atunci si devin extrem de tristi ca nu o au si acum. Dar niciodata nu incearca sa se faca fericiti in prezent!
In cazul in care ai conversatii/mesaje/ orice iti aminteste de el Sterge-le! pur si simplu sterge-le! Este greu. Dar asa vei trece mult mai usor. Uitarea panseaza ranile, iar ranile pansate au sansa de a se vindeca mai repede.
Incearca sa iti indrepti privirea si spre alte persoane, nu te mai concentra asupra lui. Ii acorzi o atentie pe care el nu ti-o ofera. Ii acorzi o iubire pe care el nu ti-o ofera. Baiatul asta te face sa suferi. Din cauza lui esti trista. Nu ai nici o satisfactie sufleteasca in momentul de fata in privinta lui. Renunta in a te mai gandi la el. Renunta in a-l vedea universul tau. Pentru ca poti gasi multe altelehappy Esti tanara.

Ai grija de tine! o zi frumoasa iti doresc!