stiu cum ee
Nu mai suport.imi e dor de el.si cand ma uit la onversatiile ce au fost d emult imi vine sa MOR
De ce am impresia k-i un derbedeu dupa gratii si u esti afar plangi de vai si amar? nu am inteles mai nimic din ce ai scris u mai sus.fii mai explicita.
Mi se patre ciudat cum unii baieti parasesc fetele...sau invers pana la urma daca nu-ti palce de ce te mai combini...chiar daca pana la urma te plictisesti de el trebuie sa-ti treaca, fumeaza niste kent converse si combina-te cu altul nu e greu poate iti trece daca nu, nu-mi poti spune D3IDEI, dar nimeni nu-mi spune asa
Eh, astea-s poveşti adolescentine.
O să-ţi treacă când o să te îndrăgosteşti de-a binelea de următorul.
Stii unde gresesc multi? Nu lasa trecutul in urma. Se uita mereu la el, vad fericirea de atunci si devin extrem de tristi ca nu o au si acum. Dar niciodata nu incearca sa se faca fericiti in prezent!
In cazul in care ai conversatii/mesaje/ orice iti aminteste de el Sterge-le! pur si simplu sterge-le! Este greu. Dar asa vei trece mult mai usor. Uitarea panseaza ranile, iar ranile pansate au sansa de a se vindeca mai repede.
Incearca sa iti indrepti privirea si spre alte persoane, nu te mai concentra asupra lui. Ii acorzi o atentie pe care el nu ti-o ofera. Ii acorzi o iubire pe care el nu ti-o ofera. Baiatul asta te face sa suferi. Din cauza lui esti trista. Nu ai nici o satisfactie sufleteasca in momentul de fata in privinta lui. Renunta in a te mai gandi la el. Renunta in a-l vedea universul tau. Pentru ca poti gasi multe altele Esti tanara.
Ai grija de tine! o zi frumoasa iti doresc!
Dupa o varsta nu se mai simte asa diferenta! daca o facut presiuni asupra ta, nu-i bine deloc! ceva acolo nu merge nu vezi?! atat de greu ii? da-i pace.greu asta ii greu.da.3 luni doar? daca era o viata si mai aveai si un copil? atunci? nici atunci nu faceai mai urat k acum.eu zic sa mai cresti.cel mai bine.iesi cu prietenii, fa ce-ti place, nu sta in casa nu te izola.ma gand k ai 14-15 ani si ii ciudata varsta asta.bafta mare
Eu cred ca o sa iti treaca... Daca nu poti sa fi tu insati langa el, atunci evita-l.Adica e mai simplu decat sa stai langa el si sa ai fiecare muschi incordat intrebandu-te,, oh nu.ce sa zic? ce sa fac?"
Ati fost impreuna.si? Nu a mers.Nu mai incercati din nou, daca nu a fost in stare sa te inteleaga si sa isi dea seama ca Nu esti o pustoaica din prima e problema lui.Nu,,negociati" ca vezi Doamne el vrea mai mult si u ii poti oferi.Nu i-ai oferit atunci.asta e.(la urma urmei, doar nu te casatoresti cu el )