Iubita... trebuie sa inveti sa ai incredere in tine insuti! Si chiar daca nu te place acel baiat.sau e atat de fraier incat sa te refuze, in caz ca nu e indragostit de altcineva...asta e! TRebuie sa inveti sa treci peste o deceptie de genu desi e greu! Trebuie sa te gandesti ca tu poti, si niciodata, pentru nimeeni! niciodata! sa nu iti calci in picioare mandria!
O sa incerc sa te ajut. Tuturor ni se intampla asta.dar.fi atenta.mie.mi-a placut de un tip si eram la felca tine si pana la urma am rabdat prea mult sisa combinat cu alta dupa ce saudespartit amzis gata nu-mi mai pasa de ce crede si amactionat... faza e ca a zis ca nu poatept ca nu se vedecutipe mai micidecat el dar m-am simtit prost intr-adevar...dar acum sunt mandra fiindcaamavut tupul sa-l fac
Poate ca ai mai fost respinsa in trecut.si acum iti e frica sa mai actionezi adica sa mai fi tupeista din cauza ca acesta te va respinge si el.
Pai asta e faza, n-am fost refuzata niciodata, tocmai de asta imi e frica, nu vreau sa se intample asta acum.