| gelino a întrebat:

Nu inteleg de ce mereu cand vad un tip dragut imi e frica sa ma bag in seama cu el pentru ca am senzatia ca ma va respinge. desi nu am fost din totdeauna asa. inainte eram mai tupeista. insa acum nu. ii dau fundita celui care ma ajuta :*:*

Răspuns Câştigător
| dreamgirl16 a răspuns:

Iubita... trebuie sa inveti sa ai incredere in tine insuti! Si chiar daca nu te place acel baiat.sau e atat de fraier incat sa te refuze, in caz ca nu e indragostit de altcineva...asta e! TRebuie sa inveti sa treci peste o deceptie de genu desi e greu! Trebuie sa te gandesti ca tu poti, si niciodata, pentru nimeeni! niciodata! sa nu iti calci in picioare mandria!

3 răspunsuri:
| dampel a răspuns:

O sa incerc sa te ajut. Tuturor ni se intampla asta.dar.fi atenta.mie.mi-a placut de un tip si eram la felca tine si pana la urma am rabdat prea mult sisa combinat cu alta dupa ce saudespartit amzis gata nu-mi mai pasa de ce crede si amactionat... faza e ca a zis ca nu poatept ca nu se vedecutipe mai micidecat el dar m-am simtit prost intr-adevar...dar acum sunt mandra fiindcaamavut tupul sa-l facwinking

| dididienutza a răspuns:

Poate ca ai mai fost respinsa in trecut.si acum iti e frica sa mai actionezi adica sa mai fi tupeista din cauza ca acesta te va respinge si el.winking

| gelino explică (pentru dididienutza):

Pai asta e faza, n-am fost refuzata niciodata, tocmai de asta imi e frica, nu vreau sa se intample asta acum.