Cum pot sa dau de tine ? serios, cauta-ma pe facebok Radu SRV si da-mi cerere
Incearca sa le zici prietenelor tale asta. sau sa vorbesti cu prietenii tai sa iesiti cu mai multi si sa fie si baieti..si totul o sa decurga de la sine
Da, si eu sunt mai mare de ani decat tine, nu am facebook pentru ca e o porcarie, nu am avut pe nimeni cu care sa-mi impart cele bune si cu rele, nici nu am....si faza cea mai tare este ca nu disper pentru ca nu imi mai doresc pe nimeni!
stiu cum e, te simti frustrata pentru. ca te raportezi la ceilalti si vazandu.i tinandu.se de mana, crezi ca ei sunt fericiti dar in mare parte e minciuna....cam asa este si lumea, cu "n-spe" mii de fete!
Sfatul meu este sa tii capul sus si sa nu disperi, esti prea buna ca sa poti fii cu cineva! la asta sa te gandesti!
in momentul in care vei gasi pe cineva inseamna ca el e cel putin la fel de bun si sincer ca tine si sper sa gasesti acea persoana...
numai bine!
Maine sunt la tine.
Daca esti de acord.
P.S. Am 16 ani dar sunt foarte dezvoltat mental si ...fizic.
Depinde de multe lucruri, in special de personalitatea ta.Tu crezi ca prietenele tale sunt fericite? Te inseli!
Societatea te "invata" ca esti anormal daca nu esti ca ceilalti. Tu iti doresti o relatie doar pentru ca cei din jurul tau au o relatie,ceea ce este gresit si poate fi motivul pentru care ai avut doar relatii scurte. Nu-i nicio probleeeema! Ai o viata inainte pentru relatii (care la un moment dat,daca e sa fim sinceri. poate sa-ti complice prea mult existenta). Bucura-te ca ai prieteni si daca esti inca in preajma lor inseamna ca si ei tin la tine, n-ai de ce sa te simti mai putin placuta. Nu cauta cu disperare ca oricum n-o sa gasesti si DACA o sa gasesti.e foarte probabil sa fie ceva sub asteptarile tale. Ai rabdare si nu te mai gandi la asta. O sa apara si at Frumos al tau. Deocamdata bucura-te de tinerete, prietenie, familie, activitati placute . Capu' sus!:*
Depinde de personalitatea fiecaruia, da-mi pe private facebook-ul tau si am sa iti spun sincer de ce nu ai gasit pe cineva potrivit, trebuie sa vad cateva poze doar.
Stai liniștită draga mea, dragostea vine la tine fără să o cauți atunci când te aștepți mai puțin.
Să nu-ți pese de prea fericitele cupluri, fiecare cu ale lui!
Ai timp și de băiețași...
De exemplu: mie nu-mi place absolut niciun băiețel din liceu, nu disper.Cine știe de unde vine dragostea mea... oricum eu sunt cam pretențioasă.
Succes!
Te grabesti. Pur si simplu, nu mai fi atat de respingatoare. Or face baietii primul pas, dar nici tu nu trebuie sa fi de piatra. Lasa FB-ul, intalneste-i fata-n fata.
Eu cred ca tu ai probleme in familie si cei de acasa nu vorbesc cu tine asa ca simti nevoia pshiologica de a vorbi cu cineva, sa te descarci emotional, poate ma insel ai grija sa nu profite cineva de tine de slabiciunile tale emotionale, intrebarea e ce cea ce vrei tu, la asta sa te gandesti ce vrei de de fapt de la un baiat apoi vei putea cauta ce vrei
Mda, du-te-n cluburi, cunoaste pe cineva pe acolo, gasesti, sunt destui baieti!
De ce trebuie neapărat să intrii într-o relație? Dacă ai de gând să intrii într-o relație doar pentru a avea un prieten că așa au și prietenele tale, mai bine nu face asta.
Nu are sens. Nu are rost să intrii într-o relație numai dintr-un motiv atât de slab.