Ii place de tine dar poate chiar crede că bani sunt un impediment.Deci posibil sa fie cu nasul pe sus.
Tu nu ii sti comportamentul? Nu ti se pare materialistă sau aroganta de fel?
Un an de zile e mult. Iar sa o minti un an de zile, e ceva. Inca e un soc poate pentru ea. Trebuia sa i spui, daaca te iubesc te accepta asa cum esti cu orice problemă ai avea. Acum las-o sa se liniştească si lucrurile vor veni de la sine.
Am doua luni de cand incerc sa ii explic ca am greit. azi m-am trezit cu niste vorbe care ma dor. ca nu is de nivelu ei ca ce vreau sa ma intretina ea ca,,, nu inteleg nimic. zilele trecute era pe Facebook meu.
Incearca sa nu mai insisti, caci insistenta te face sa pari disperat, daca ea ti a zis anumite vorbe nu o mai suna.
Tu ai greșit nu (doar) pentru că ai ascuns ceva față de ea, ci pentru că ai vrut să pari altfel decât ești.
Iar ea e cel puțin nesimțită să se poarte așa cu tine.
Concluzia - relația voastră e moartă și ar trebui să tragi din asta o învățătură pentru viitor: să nu te mai dai niciodată altfel decât ești tu cu adevărat.
M-am simtit ca ultimu om. Ca un gunoi. Nu m-am simtit in viata mea mai rau si nu e vorba de orgoliu nu sunt un om orgolios. M-am simtit atat de rau in cat si azi ma simt groaznic. Poate par nebun dar cred ca am ceva fire albe iesite. Cu taicasu m-am inteles foarte bine. Si el mi-a spus ca ea face lucrurile astea pentru ca s-a simtit mintita si a crezut ca nu vreau sa merg la ai mei pentru ca o insel. Pe o parte ma simt ca naiba ca am gresit dar am incercat sa o feresc de problemele mele pe alta parte sunt vorbele care mi le-a spus. Nu inteleg nimic. Si ma doare pentru ca am vrut sa fie bine si a iesit extrem de rau.
Deci... te-ai dat altfel. Pentru că ea te vedea ca pe un egal al ei (ca statut social cel puțin). Și când a aflat care e de fapt starea ta reală, a avut un șoc. Și evident, primul gând al unei astfel de ființe superficiale este că ai făcut asta ca să poți ulterior să profiți de ea.
Orice explicație suplimentară e inutilă.
Nu e ok sa ascunzi un asemenea lucru, dar tot raul spre bine. Daca te iubea cu adevărat era cu tine si dupa ce iti afla situația financiară.
Cred ca ar trebui să iti vezi de ale tale pentru ca ea ori are o aroganța supremă, ori nu te mai iubeste si implicit nu te mai vrea.
iuby28 întreabă: