Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Din pacate pe unii atat ii duce capul, mai mult nu pot... Nu poti sa ai pretentii de la unul care spune : "Am violat-o pe vecina mea si mi-am dat drumul in urechea ei. credeti ca am lasat-o insarcinata?". Asta e intrebare postata acum 3-4 zile. Deci, ce poti sa mai ceri cand vezi ca atat il duce pe om neuronul ala obosit pe cale sa moara?! Uneori nici nu stii daca sa te apuce rasul sau plansul de asa oameni.
Da... Am observat si eu cand scrii pana si 2 cuvinte asaaaa. In prostie... Si nu te supara pe mine, dar tu de ce ai pus intrebarea asta?
Obisnuieste-te draga cu regimul din pacate pentru ca nu ii poti schimba pe oameni, asta este se gasesc "rataciti" pe TPU care in loc sa isi stearga contul pun intrebari tampite.Asta este generatie de tampiti, prostie omeneasca.
Stii care e adevaratul motiv pentru care fac asta? lipsa de atentie, si noi si tu esti de vina pentru ca le dam atentie, pentru ca ii bagam in seama..lasa-i in ploaia lor sa vezi ca se calmeaza. odata si odata trebuie sa se plictiseasca
Nu intelegi ce? de ce uni oameni fac asta sau de ce sint lasati sa posteze pe aici aceste intrebari? daca e sa analizam vedem ca oamenii sint diferiti, la cum arata, cum gindesc si asa mai departe.deci nu vad mirarea ta ca pe ceva obiectiv.inseamna ca tu acum ai iesit din casa si ai descoperit america. daca analizam pe partea de ce sint lasati sa posteze ras; punsul este f simplu.toti care intyra pe aici fac trafic sitelui astuia numit TPU.deci cei de pe site de aici isi kiau gologanii, de la cei care intra pe site. daca sa zic lear lua maul atunci traficul ar scadea drastic si ei nu ar mai primi bani de unde primesc.deci totul este money. daca vrei un loc unde toti sa faca si sa vorbeasca asa cum tu cauti stiu si eu mergi unde sa mergi oare ca nu stiu unde sa te trimit.cred ca nu prea ai unde sa mergi sa gasesti doar ce tu ai dori. poate in rai acolo daca o fi.scuze ca am batut si eu gardu asa mai mult.dar am incercat sa spun ceva sa nu te mai miri.deci nu mai incerca sa intelegi lumea.ia-o asa cum este ea si gata o sa treci mai usor peste toate.numai bine
Asta nu prea cred ca se va schimba vreodata fiindca traim in Romania iar acestia care fac fel de fel de comentarii gen: stai linistita ca vin eu la tine acum sau in gen sunt niste fraier carev nu stiu cei viata reala sau poate asa sau nascut ei ( cu niste probleme la cap)