anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu inteleg unii baieti.Ma refer la cei pe care ii iubim.De ce sunt asa rai? De ce spun vorbe care ne dor? Parca o fac numa cu intentie desi noi nu i-am ranit pe ei ...parca s-ar simti ei mandri ca ne ranesc pe noi si ca pe noi ne doare ca suntem proaste si ii iubim si ei isi bat joc si zic de altele si ne compara cu ele.Mai ales fostii iubiti pe care noi inca ii iubim(unele printre care si el pe fostul iubit il iubesc) si ei stiu asta si continua sa ne raneasca si sa ne spuna: stiu ca ma iubesti desi nu vrei sa imi spui si te vei intoarce la mine.Si eu mai simt ceva pentru tine si daca ma despart de ea ma intorc la tine.

De ce fac asta? Ca sa ce? Sa ne vada pe noi la pamant? sad

Răspuns Câştigător
| BiTW a răspuns:

De ce sunt unii dintre baieții pe care îi iubiți așa răi? Simplu: pentru că sunt șmecherași d`ăia care stau cu țigara în gură, cu alcoolul în nas, și care se cred buricul pământului. Nu vorbesc de dragul de a mă face auzit, pentru că văd în fiecare zi fete disperate de faptul că prietenul le înșeală, că ba nu le răspunde la telefon, că ba nu vor să se intâlnească cu ele, că ba vorbeau cu alta, și multe chestii de genul. Problema asta vine și de la voi, și nu mă refer aici la toate fetele, ci la majoritatea. Cei care stau în banca lor, sunt serioși, și își văd de treabă, sunt luați drept fraieri, mereu se interpretează că: "De ce să mă combin eu cu fraierul ăla, care nu zice niciodată nimic, parcă ar fi mut, când îl am pe cutărescu, care chiar dacă fumează și îi cam merge gura prea mult, măcar e atrăgător." Încearcă să te apropii de un băiat mai timid, mai educat, mai inteligent, vei vedea că o dată ce îi vei intra la inimă, vei conștientiza că ai făcut o alegere de zeci de ori mai bună alegându-l pe el, decât pe un bossulică cu fite, șmecheraș de-al casei.

7 răspunsuri:
| Șurubelniță a răspuns:

Pentru ca unii au o satisfactie nebuna atunci cand isi dau seama ca unele fete chiar ii iubesc si profita de asta. Vor sa para macho, sa fie ei mari si tari, sa fie superiori.
De ce fac asta? Pentru ca li se permite! Pur si simplu unele fete n-au curajul de a se lua in gura cu genul asta de indivizi, atunci e normal sa suferiti si sa fiti tratate asa daca le permiteti baietilor sa se poarte asa cu voi. Pur si simplu trebuie sa puneti piciorul in prag, sa aratati ca ei nu sunt centrul universului vostru.
In plus, voi fetele nu constientizati un lucru : da, va este dor de fostul iubit insa...va este dor de baiatul acela care va oferea atentie, va spune lucruri frumoase si era dragut cu voi, nu de baiatul care isi bate joc si face pe Gigi Duru'.
Oamenii se schimba cu timpul, din pacate unii in rau si nu constientizeaza asta iar in nefericire nu pot fi readusi inapoi. Cel mai simplu este sa rupeti orice fel de legatura cu astfel de indivizi si sa acordati atentia voastra tipilor care merita asta, e drept, or fi putini la numar, dar merita!

Sper ca te-am lamurit! happy

| Jackul336 a răspuns:

Deoarece sunt nesimtiti si lipsiti de umanitate e clar, pe stanci nu creste stejarul ci numai pe pamant bun
continui sa raspund cu o intrebare: de ce iubesti asa ceva, chiar nu va ajuta intuitia feminina sa descoperiti temperamente melancolice care sunt de la natura inzestrate intelectual si spiritual?

mereu pe cei merituosi ii injositi considerandu-i simpli amici cand de fapt au in codul lor genetic dragostea profunda

nu mai am cuvinte de felul cum se gestioneaza demnitatea din unghiul de vedere al fetei

indiriect umiliti pe cel merituos si fidel prin venerarea unor jigodii

ala jigodie se duce la cel merituos si-i da peste nas " vezi eu am *******.** pe ea, tu esti un prost"

femeia ia decizia insa sa o ia pe cea corespunzatoare

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Jackul336):

De ce il iubesc?
De proasta!
Mi-a intrat cu forta in suflet.Stiam ca este cum este si fugeam de el dar s-a tinut o groaza dupa mine si nu mi-a dat pace.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Șurubelniță):

Mda si daca l-am si injurat si tot nu ma lasa in pace? sad Am fost si indiferenta si inca ma cauta sad

| Jackul336 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hartuire! ai sub 18 ani si el peste? politia! altfel asupresti pe tipii talentati

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Jackul336):

Eu 16 el 18 straight face

| Șurubelniță a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai procedat gresit. Prin faptul ca l-ai injurat, i-ai dat importanta. Chiar daca i-ai vorbit urat, asta tot inseamna ca l-ai bagat in seama.
Te inteleg, ai fost indiferenta cu el o perioada insa nu ceda, fii asa in continuare. Daca nu ii oferi satisfactie si va vedea ca pe tine te daore fix in cot ca nu te afecteaza asta si ca el este doar un simplu strain in viata ta, iti spun sigur ca va mai inceta sa te caute.