Daca la 34 de ani iti faci asemenea probleme, e grav.
Ai incercat sa-ti faci o iubita, ca pe viitorul relatiei sa faci sex cu ea?
Sau nu stii nici măcar cum sa abordezi o femeie?
Bune.Masturbarea e foarte sanatoasa.De ce nu te simti bine dupa? Simti vreo presiune psihologica sau sentimente de rusine care vin din argumente religioase?
Nu ai cum saa distragi atentia deoarece odata si odata tot te vei masturba sau o sa ai polutii nocturne de la vise erotice si implicit ejaculare deci mult timp nu vei mai rezista, ce varsta ai? Ai avut prietenă?
Buna!
De ce nu te simți bine după? Te simți vinovat sau la ce te referi?
Masturbarea este sănătoasă. Cauta mai multe pe internet.
E mai sanatos cu, decât fără.
Sanatate!
Buna… deci credeam ca e răspunsul meu
Ce asemanator am răspuns. Mi se pare foarte interesant ca am gandit la fel.
Răspunsul meu e mai jos.
Trebuie să eviți ganduri, imagini, dorințe care ți-ar putea stârni nevoia de plăcere. Din ce știu eu după o perioadă va trece, va disparea un fel nevoia dacă reziști două trei săptămâni, chiar si acea durere de testicule
Vorbeste frumos, tinere nou-născut.
Am mai multi ani decat crezi.
Raspunde-i lui daca te crezi destept.
Fa sport, roaga-te, citeste. Cand iti vine sa te masturbezi, da-ti peste degete si o sa treaca cheful. Daca vei continua cu masturbarea vei ajunge rau. Eu sunt pățit, ai mare grijă!
Te-am vazut si anterior, fiind impotriva vietii de celibatar. Pe vremea comunismului, ce-i drept, erati spalati pe creier cu indoctrinarea asta "casatorie, casa, plozi". Vezi ca mai exista si alte alternative in viata omului, ca nu suntem babuini sa nu rezistam fara pereche. Asa, ca si chestie.
IanisCrsiti întreabă:
anonim_4396 întreabă: