Nu am inteles nicidoata de ce e mentalitatea asta ca fostii trebuie rasi de pe fata pamantului. Sau esti atat de nesigura pe tine incat crezi ca il poate recuceri?
Nu trebuie rasi de pe fata pamantului, dar fiecare sa isi vada de viata lui. De ce ai avea nevoie in viata ta de o fosta? Pentru amintirile cu ea? Pentru ca nu o poti uita, dar totusi vrei altceva? Nu imi pasa. Pentru mine nu exista fosti. Da, au fost si au trecut, de asta sunt fosti. Daca nu poate sa renunte la ea, si are nevoie de ea in viata lui, acolo pe net ii mai scrie sau eu stiu, nu spune ceva? In fine. E parerea mea si o sustin indiferent de ce mi-ar zice lumea.
În felul ăsta n-o să ai niciodată pe cineva alături, cu excepția animalelor de companie.
Sa intelegem ca astepti doar sa vezi daca poti profita de el? Sau de ce astepti daca zici ca e rau pentru tine?
Mai bine singura decat o rezerva, sau pe ea o tine de rezerva. Sau pur si simplu sa conteze ea mai mult de cat mine. Da, pentru motivul asta. Ea e mai importanta din moment ce nu poate sa o stearga, nu poate sa renunte la ea. In fine, mai bine singura. Sa ramana cu ea ca-i mai importanta.
Păi dacă e gravidă fata cret ca are nevoie sa vorbeasca cu el, ca nu a facut copilul singura.
Buna din ce oras esti?
Nu imi dai si mie Facebook sau ig poate iasa ceva frumos.