anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai pot de dor frate de o saptamana ma gandesc la ea nu pot sa ma concentrez la nimic. Cum o uit?

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Ce s-a intamplat mai exact? V-ati despartit? E imperios necesar sa-ti reiei ritmul zilnic al activitatilor si obiceiurilor pe care le faceai inainte sa apara ea in peisaj.Chiar daca nu merge si doar te chinui, incearca sa te fortezi. Apoi, nu uita ca si timpul are o contributie majora in ecuatie.E greu sa o uiti dupa o saptamana, dar poate reusesti dupa cateva luni sau un an.Bafta.

9 răspunsuri:
| Cristian276 a răspuns (pentru dullcat):

M-am intalnit la o petrecere cu ea, eu o cunosteam de dinainte dar nu eram atat de apropiați sau prezentam vreun interes unul pentru altul. Am inceput sa beau cu ea, mult rau, si la un moment dat ne am dus sus sa dormim. Ne am luat in brate toata noaptea, i am pus mana pe sani etc. A doua zi ne comportam de parca nu s-a intamplat nimic, probabil de rusine fata de ceilalti cu care eram la petrecere (ei faceau misto de noi). Acum m-am îndrăgostit de ea si ma gandesc nonstop la ea, vreau sa fiu cu ea, dar eu stau intr-un oras, ea in altul, eu la facultate, ea la liceu. am atatea proiecte si de invatat si daca as incepe o relație nu as avea timp si as suferi si mai tare probabil. cum fac sa uit de ea cu toate ca o plac rau de tot?

| dullcat a răspuns (pentru Cristian276):

Sincer, ma asteptam la ceva cu mai multa insemnatate. laughing Dupa o noapte de baut in care nici macar nu ati putut sa va controlati hormonii, nu ar trebui sa reactionezi asa de parca e iubirea vietii tale.E clar ca si ea gandeste la fel, altfel ti-ar fi scris, nu? Apoi, nici sa iesi cu eleve de liceu nu e ok.Relatiile nu se fac la bautura, asa cum nici copiii nu se fac la bautura.

Chestia e ca mi-a scris si asteapta sa ma bag impreuna cu ea, imi tot dă "subtile" daca ma intelegi. prin notite pe ig, storyuri etc. ea asteapta sa fac primul pas, știe că vreau dar incerc sa ma abtin

Hmm, ok.Raman totusi la ce am zis mai sus, asa cum si tu ti-ai dat singur raspunsul mai sus,, eu stau intr-un oras, ea in altul, eu la facultate, ea la liceu. am atatea proiecte si de invatat si daca as incepe o relație nu as avea timp si as suferi si mai tare probabil''. Ah si mersi pentru funda.

Oricum mersi de raspuns, ai dreptate, de la bautura s-a ajuns aici. mi ai deschis ochii

Bine atunci.Succes la facultate, ca doar urmeaza sesiunea, nu?

Dap, vin sesiunile

| Emilian65 a răspuns:

Nu te mai gandi la ea si axeaza-te pe invatat pentru sesiunea de examene care vine imediat.

| sincert a răspuns:

Cantitati industriale de alcool cupalte cu sesiuni de condus

bucurii