anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai sunt virgina..niciodata nu mi-a curs sange decat cativa stropi ramasi pe chilot thinking dar asta doar la primul meu contact, azi m-am vazut cu prietenul meu si mi-a introdus 3 degete in vagin si nu a fost nimic anormal dupa vad o dara de sange pe chilot ciclul trebuie sa imi vina la inceputul lunii deci sigur nu era asta pentru ca dupa ce m-am spalat n-a mai curs ce poate fi?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cele mai multe femei sangereaza la deflorare 1-2 picaturi minuscule care lasa o mica pata pe chilot. Azi probabil te-a zgariat sau lovit in vagin, 3 degete nu incap decat extrem de greu si cu traumatisme in vaginul unei femei, indiferent cat de excitata ar fi fost.

9 răspunsuri:
| 69AnonimuS69 a răspuns:

Vaginul tau e vagin, nu manusa.

| RAY a răspuns:

Ce legatura are ciclu cu virginitatea?

| EmmaShefferd a răspuns:

Nu toate fetele se dezvirgineaza la primul contact. e o chestiune de vagin. Ce cred eu ca ar fi? Ei bine avand in vedere ca si mie mi-a curs sange abia la al doilea contact, cred ca si la tine e the same thing.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Brigaela):

Draga doamna doctor, tin sa va contrazic, am avut prietena care-i placea enorm s-o excit in acest fel cand faceam preludiu, bineinteles ca nu toate trei deodata, in ce priveste sangele aveti dreptate

| Alcyon a răspuns:

De cate ori ai facut-o pana acum? E posibil sa nu te fi dezvirginat complet de prima data.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai eu inteleg ca toate trei o data, ceea ce mi se pare ingrozitor de traumatizant

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Brigaela):

Cred si eu asta, numai un cuplu de sado-maso practica asa ceva, adica ce vazui si eu pe colo-colo, oricum ce se vede in filme nu este real nici 90%, stiu asta din propria-mi experienta tongue

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai dat detalii : vârsta, când ai avut PRIMA menstruaţie/menarha, dacă eşti în PRIMUL an de ciclu menstrual, datele ciclului menstrual pe cel puţin ultimele 6 luni, dacă au mai fost dereglări/scurgeri anormale ( în trecut ), dacă ai fost la ginecolog pentru astfel de dereglări, un eventual diagnostic, eventuale tratamente, dacă ţi-ai început recent viaţa sexuală, dacă ai făcut sex neprotejat, etc.

Dacă eşti în PRIMUL an de ciclu menstrual, atunci sunt relativ normale astfel de dereglări şi nu cred că ai de ce să te îngrijorezi!

Dacă NU eşti în primul an de ciclu menstrual, atunci NU sunt normale astfel de scurgeri.

În cazul acesta sunt posibile mai multe afecţiuni/situaţii :
* posibil să fi foarte aproape de perioada menstruală - la unele fete/femei apare o sângerare redusă/maronie 1-2 zile ( la începutul menstruaţiei ) şi/sau 1-2 zile la sfârşitul menstrei; menstra poate veni şi mai devreme ( uneori )
* o dereglare hormonală
* o rană pe peretele vaginal
* o anexită ( răceală la ovare )
* simptome posibile în perioada ovulaţiei ( apar la unele fete/femei, uneori )
* diverse infecţii vaginale/vaginite, sau unele afecţiuni patologice ( ale organelor reproductive ) - vezi linkul http://www.contraboli.ro/......e-anormale
* sângerare de nidaţie ( la implantarea ovulului fecundat, în peretele uterului ), în caz de sarcină - vezi linkul http://www.copilul.ro/......a8154.html

Cel mai indicat este un control urgent la medicul ginecolog şi o ecografie!

La ginecolog poţi merge şi SINGURĂ ( FĂRĂ mama, chiar dacă eşti minoră; n-ai indicat vârsta ), TREBUIE doar să ai la tine : actul de identitate + Trimitere ( de la medicul de familie sau de la Cabinetul şcolar ) + Programare ( pe care o poţi face telefonic sau personal ).

Toate cele bune.

| gbad20 a răspuns:

De ce nu ti-a bagat pumnu?