Dar tu le explici de la inceput ce vrei de la ei sau te astepti sa-ti pice in cale barbatul perfect exact pentru tipul de relatie pe care-l cauti?
Pfaai. cum naiba incepeti toti sa comentati iar?
E o intrebare veche. cum dracu ati dat de ea? ati rasfoit paginile?
Nu-i veche, are doar 3 zile, plus ca eu am primit ieri un comentariu la un raspuns vechi de 2 ani.
si nu am rasfoit, m-am uitat la ce raspund altii, lista din stinga cu ultimele raspunsuri.
dar si daca avea 10 ani intrebarea era acelasi lucru, nu cred ca e cinstit sa ne pui pe toti in aceeasi oala doar pentru citeva experiente negative.
Da toti sunteti ma revoltati din cauza ca am generalizat! asta e, mai acceptati si de-astea, nu inteleg ce va pasa atata.
n-am primit un raspuns util..doar reprosuri ca de ce va caracterizez pe toti in aceeasi oala si bla bla omg!
Daca vrei un raspuns util e usor, de ce nu vorbesti cu mine?
pot sa-ti promit ca nu-ti voi cere numarul de telefon sau o intilnire. pe de alta parte cred insa ca te-ai plictisi repede daca nu as fi deloc interesat de tine la modul asta superficial.
Tu esti vreun expert in scoala vietii? Stai sa ghicesc. 30 ani nici mai mult nici mai putin?
Too bad. I'm 17.
Si care-i problema daca nu se pune problema intilnirilor? vezi ca pina la urma tot acolo ajungi?
plus ca la virsta asta nu cred ca ar trebui sa fii asa de cinica cu privire la baieti.
Ho cu tata, ca faci vreun atac cerebral
Te-ai prins si tu ca lumea nu e cum vrei sa fie?
Iti admir entuziasmul de a incerca sa scoti alte cuvinte de la mine.
sunt cam obosita pentru asta.
Cred ca tu esti cea ridicola, care ar trebui sa-si schimbe modul de abordare.Te-ai gandit vreodata ca si baietii cred acelasi lucru despre fete? ceva de genul "toate sunt la fel".Ma enerveaza la culme cand cineva generalizeaza intr-asa un hal.Probabil ca tu ai avut contact doar cu niste baieti "imaturi, infantili, aiuriti" toata viata, pentru ca si tu esti asa si cine se aseamana se aduna.Adica,pana la urma, daca acei baieti te placeau inseamna ca vedeau in tine o parte din ei si nu esti mai buna decat acestia.Eu zic sa-ti ridici putin standardele, incearca sa cauti "iubirea" altundeva decat in cercul tau obisnuit de prieteni.
O sa iti vorbesc intr-o maniera eufemistica: am impresia ca esti o fitoasa care crede ca ceilalti joaca dupa regulile ei. chiar nu vezi ca nu e nimeni de acord cu tine? esti prea temperamentala. asa sunt fetele la varsta ta, fite cat de multe. asa nu poti fi acceptata in societat! schimba-ti comportamentul. inca ceva (bine macar ca ai avut bunul simt sa iti recunosti greseala): de ce ai generalizat? te citez: "Mi-e dor de vremurile vechi! Chiar nu mai suport, simt ca nu pot vorbi nimic cu nimeni.
numai copii imaturi, infantili, aiuriti!" ce te face sa crezi asta? cunosti asa de bine pe toata lumea incat ai ajuns la aceasta concluzie? inca ceva, iar te citez: "Frate, ce dracu e asta? Sunt nervoasa maxim. cat despre baieti, e zic sa va schimbati naibii modul de abordare, e ridicol." tu vezi ce ai scris? tu vezi ce cuvinte folosesti? iti mai spun doar atat: RESPECTA CA SA FII RESPECTATA si incearca sa fii ceva mai amabila, daca nu, incearca sa taci si sa analizezi in tacere si tot in tacere sa tragi eventualele concluzii.
Daca venea un baiat si spunea ceva in genu "toate fetele sunt la fel bla bla bla..." toti erau de acord!, dar cum vine o fata si spune tot ceva in genu (numai ca despre celalalt sex) toti se trezesc ca "aa da de ce generalizezi bla bla bla; esti fitoasa, figuranta, proasta de ne bagi pe toti in aceeasi oala bla bla bla..."si ce pot eu intelege din toate acestea este ca misoginismul (feminism ori misoginism pentru mine egal cu prostie acuta, si asta tot o forma de ignoranta severa, doar ca la moda) este la putere.
Iauite mă la el, a crezut că dacă bagă două cuvinte de-alea de facultate mă face să tac din gură. Ţine-ţi tu sfaturile pentru tine.