| Gaby212 a întrebat:

Nu-mi mai suport viata! sad
Imi e imposibil sa traiesc fara EA.Am ajuns ca doi straini si parca doar inima mea mai pastreaza amintirea clipelor petrecute impreuna...
Sunt mort,chiar daca fizic vorbind ma aflu aici,la finalul lui 2018, sufletul meu zace in urma cu un an...Pe vremea cand eram fericit sa o vad, crezand ca ma iubeste si sperand ca va fi bine.
Acum totul s-a dus...Ea nu mai e langa mine,dar o port in gand mereu.
Am avut ganduri suicidale,dar fiind o persoana mai religioasa mi-a fost teama de ce avea sa urmeze... Daca as avea certitudinea ca dupa moarte nu exista nimic,nici n-as mai sta pe ganduri! A inceput sa nu imi mai pese de sanatatea mea,mananc prostiile,beau si fumez la greu...O metoda prin care sa uit de suferinta asta exista?! Voiam sa ma droghez, dar nu stiu ce efect ar avea sad

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu chiar nu stiu, si eu sunt in aceeasi situatie de 5 ani. Tot am incercat sa-i scriu numele pe diferiti copaci sperând sa dau de cocacul vietii din gradina edenului si sa fie sufletul meu pereche, nu vreau sa mor singur
sad

| ciordeala a răspuns:

Incearca sa cunosti alta fata, iesi cu prietenii in oras si incearca sa gandesti pozitiv. Nu ai de ce sa iti irosesti sanatatea si tineretea pentru o fata. Sunt multe fete frumoase in tara, incearca sa iti construiesti o noua relatie. Nu trebuie sa suferi daca fata respectiva nu te a iubit.

| Stropdeploaie a răspuns:

Esti fata? Doar o fata are astfel de ganduri! Da ti doua palme si crede ma ca ti revii! In Viata asta nimic.Dar absolut nu tine vesnic! Acum putem fii suss. iar maine jos in mocirla!
Acum putem fii in palate, iar maine putem fii in colibe!
Azi plangem dar maine sigur vom rade! Si tot asa! Gandeste la alti oameni care au pierdut ceva cu mult decat ai pierdut tu! De fapt tu n ai pierdut nimic. pentru ca defat n ai avut nimic! A fost o chestie frumoasa un episod! Un episod care s-a terminat! Dar cu siguranta va urma altul ..Altul cu totul deosebit si frumos! Nici n ai idee ce iti poate rezerva viitorul! Dar asta depinde doar tine Tu alegi cum doresti sa traiesti! Sa treci peste si sa intri in urmatorul episod. ori sa stai sa jelesti pe cineva care nu mai exista!
Sarbatori fericite!

Viata este o alegere! Noi alegem cum dorim sa traim!

| DorelExpertu a răspuns:

Nu te mai plange atat...

Get balls...

Daca tot nu mai ai nimic de pierdut, du-te si fa ceva cu viata ta, ca nu are cum sa fie mai rau decat e acum.
Asta e momentul decisiv, poti alege sa faci ceva sa se schimbe viata ta, sau poti sa te plangi in continuare si sa nu se rezolve nimic, exact cum o faci si acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu:dă-ți două, trei palme sănătoase de să le simți şi scoateți prostiile astea din cap.I-auzi la el... gânduri sinucigaşe, droguri...păi astea-s soluții? Sunt oameni cu probleme mult mai mari pe lumea asta. Încetează să te mai victimizezi, nu ajută cu nimic..nu o să te facă nici să te simți mai bine şi nici nu o s-o aducă pe ea înapoi.Nu are rost să îți faci rău pentru o fată care nu te-a iubit.Uit-o pur şi simplu.Treci peste.Umple-ți timpul cu ceva.Ieşi cu prietenii în oraş.Fă ceea ce-ți place, ceea ce te face fericit şi la un moment dat cine ştie, poate întâlneşti o fată pe care să o iubeşti şi care să te iubească la rândul ei.

| Emma30555 a răspuns:

Timpul îți va vindeca rănile. Treci peste, oamenii când suferă din dragoste au impresia ca e sfârșitul lumii, în realitate de fapt majoritatea trec prin asa ceva și apoi durerea trece, întâlnim pe altcineva și suntem chiar mai fericiți decât înainte. Trebuie sa ai o gândire sănătoasă, matura, sa nu lași ca acea dragoste care s-a terminat sa devina ca o obsesie, sa înțelegi ca dacă o ușă se închide apoi se deschide alta, viata merge înainte, se despart oameni după mulți ani și totuși merg mai departe și iubesc din nou

| Violleta2022 a răspuns:

Incearca sa accepti realitate ca dragoste cu sila nu se poate!
O vei uita, cand vei ibnceta sa mai fcai atat obsesie din cineva care nu te-a meritat si ocirum nu ai fii avut o viata fericita alaturi de ea.
Ocupa-ti mintea cu lucruri mai importante si lasa obsesia, ca nu are rost.
Sa-ti bati joc de sanatatea ta, nu denota decat prostie!
Daca esti cerdincios pe cat afirmi, atunci gandeste-te ca Dumnezeu are planurile LUI cu tine si ca despartirea asta a fost facuta cu voia LUI cu un scop anume: nefiind ea cea care iti este destinata.
In acest caz, lasa naibii prostiile si obsesiile cu o "fosta" si cauta-ti adevarata jumatate, cu care vei putea sa fii fericit si sa ai un viitor. Nu mai plange dupa cineva care oricum nu-ti era destinata si nu nu exista viitor.
Comporta-te ca un om normal, cu cap pe umeri si lasa prostiile de sinucidere sau drogare, ca fata destinata tie, este udneva prin apropiere, cautandu-te.

| RAY a răspuns:

Asta inseamna a iubi,a iubi inseamna a suferi,asa sa stii pe viitor,dar nu te plange ca macar ai invatat ceva,si eu am fost ca tine,dar daca nu inveti din greseli din ce sa inveti? iubirea este o greseala, o iluzie, o amagire, o prostie asta e adevarul, asa ca lasa gandurile astea si mergi mai departe, asta e

| Gaby212 explică (pentru Emma30555):

Asta e problema...Am fost fericit...Cu ea.

| Irinel15123532 a răspuns:

Dragul meu prieten, iti spun ca ceea ce simti este perfect normal, mai ales daca esti ca si mine o persoana mai sensibila si cu un caracter mai slab. Dar iti spun ca nu poti tine cu sila o persoana langa tine, o persona care nu simte acelasi lucru. Nimic nu se opreste aici, totul merge mai departe, inteleg ce vrei sa spui prin faptul ca esti ''mort'', cand durerea si suferinta ajung la un stadiu avansat, de multe ori parca nu mai traim in realitatea asta, parca suntem rupti din propria viata si avem ca niste bariere in jurul nostru, nu te mai intereseaza viitorul, viata, sanatatea, te neglijezi. Iti spun ca daca nu te opresti acum, lucrurile acestea vor avansa si te vor distruge cu adevarat. Eliberarea nu tine de droguri, de alcool, de tigari, ce sunt toate acestea? O amagire, lucruri care te rup din lumea asta, pentru o perioada foarte scurta, si apoi ai aceleasi probleme, doar ca se vor agrava, iti vei distruge viata, viitorul, sanatatea, totul. Ai spus ca esti in facultate, tine-te de facultate si mergi mai departe, merita sa pierzi totul pentru o fata care nu te iubeste? Si iti spun, suicidul, este cea mai de lasitate fapta, cea mai egoista, si ingrozitoare. Nu numai ca tu vei muri, dar, vei distruge si persoanele care te iubesc, care tin la tine cu adevarat, nu ca acea fata. Le vei produce o durere enorma, ii vei distruge pe parintii si prietenii tai, si pentru ce toate astea? Ai spus ca esti religios, lasa-ma sa iti spun ceva. Lasand toate astea la oparte, avand in vedere ce spune biblia, si anume. Dumnezeu te iubeste neconditionat, te-a iubit inainte sa te fi nascut, te-a cunoscut inainte ca tu sa te nasti, te accepta asa cum esti, te iubeste asa cum esti, esti o persoana foarte importanta pentru Dumnezeu, ai un mare pret in ochii Lui. Dumnezeu L-a trimis pe propriul Sau fiu pe pamant, sa fie batut, injurat, scuipat, cu barba smulsa, umilit, sa fie judecat cu nedreptate, sa fie rastignit, gandeste-te ca acei oameni au batut cuie in mainile Lui cu ostilitate si manie, L-au batjocorit si L-au atarnat pe cruce aproape gol inaintea lumii. Toate astea pentru TINE. Si tu acum, vrei sa necinstesti acea jertfa, acea dragoste, si vrei sa mori si sa ajungi in iad, vrei sa faci lucrul pentru care El a dat TOTUL ca sa nu se intample. Ce crezi tu ca este in inima Lui Dumnezeu care te iubeste neconditionat si este de partea ta asa cum spune biblia, ce crezi ca este in inima Lui cand te vede ca te autodistrugi, ca iti distrugi viata pe care El ti-a dat-o, ca te indepartezi, poate esti motivat sa te retragi, sa te maschezi, sa iti fardezi viata, esti determinat sa fugi de lume sa nu mai stie nimeni de tine, sa iti pui capat vietii, iti spun, frate, opreste-te chiar acum, pana nu este prea tarziu. Spune-i si Lui Dumnezeu in rugaciune problema asta si El iti va da un raspuns, El vrea sa auda negazul nostru. noi crestinii nu avem doar un Dumnezeu, ci un tata iubitor, un prieten apropiat care ne iubeste si si-a dat viata pentru noi pe cruce acum 2000 de ani. Un prieten care ne iubeste, care se ingrijeste de noi, care ne accepta cu dragoste fara sa ne critice, care ne slujeste in fiecare zi, care isi exprima dragostea in multe feluri fata de noi. Isus este un prieten care ne asculta cand venim la El cu problemele noastre cele mai personale, care ne da rezolvare ca prin minune. Dumnezeu este un tat iubitor caruia ii pasa foarte mult de tine. tu poti fi fiul Lui printr-o rugaciune simpla ''Doamne Isuse am pacatuit impotriva ta, am vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatuli meu, cred ca tu esti fiul lui Dumnezeu si te primesc pe tine ca mantuitor personal si Domn al vietii mele, imi predau viata tie''. Din acest moment Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, toate pacatele iti sunt iertate definitiv si ai puterea invierii in tine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea, caldura si grija tatalui ceresc pentru tine.