| BestOfTheBest a întrebat:

[Nu raspunde daca esti prea boot si n-ai iubit cu adevarat niciodata]

Deci am si eu o problema.laughing eu si iubita mea ne cam tot certam in ultima vreme.suntem de ceva timp impreuna si ne tot certam din lucruri banale(nu cearta care sa provoace despartirea, dar pur si simplu ne suparam din nimic). si nu cred ca e zi in care sa nu se supere cineva. iubirea e reciproca, sincera si adevarata dar intrebarea mea este.cand iubesti cu adevarat esti condamnat sa suferi chiar daca ai persoana iubita alaturi?

Răspuns Câştigător
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Si raspunsul este Da! in majoritatea cazurilor asa se intampla! Pot sa spun ca si eu am fost in aceeasi situatie si sunt impreuna cu iubitul meu de 2 ani! ne certam pur si simplu din tot felul de chestii prostesti si la telefon si oriunde eram,aveam momentele noastre! Si crede-ma si eu am cerut ajutorul pe TPU, dar chestiile astea nu se rezolva dupa o zi pe alta! Pur si simplu doar trebuie sa lasi de la tine, ea este fata, chiar daca are gura mai marebig grin,trebuie sa lasi de la tine! Si vezi cum merge treaba, daca nu merge nici asa vorbeste cu ea, macar in momentele voastre mai intime spune-i sa iti promite ca nu va mai certati! si ca incetati cu ambitiile si orgoliile copilaresti! Dar chiar daca sunt copilaresti,dor foarte tare! Si stiu cum e. Noi ne-am revenit de la sine, cand ma apuca pe mine,el ma ia usor, schimba subiectul sau ma pupa, nu mai sa nu ne certam, iar cand il apuca pe el fac si eu la fel! A si iti mai zic o chestie : Nu o controla! Cel putin eu nu suport chestia asta, sa fiu controlata! Ma refer si pe telefon, sa se uite la apeluri.sau din astea! Macar fi diplomat, si in momentul cand s-a dus la baie uite-te fara sa te vada ea! Eu una nu suport treaba asta, si ne certam foarte des. Pana la urma daca vrem sa va inselam o facem oricum si controlate de voi pas cu pas! deci baga la cap ce ti-am spus si tine-o langa tine! Bafta

9 răspunsuri:
| Jägermeistr a răspuns:

Prietene, fara cearta nu e relatiewinking fara cearta intervine monotonia si apoi despartirea, stai linistit, incearca doar sa nu va certati mai rauwinking.

| AndreiBox a răspuns:

Buna, pai asa e dupa o perioada de timp, nu mai lasa timpu sa treaca si sa va tot certati... fai un cadou ca sunt sarbatoriile si mai lasa de la tine sa fie bine big grin ca e pacat daca e dragostea prezenta

| misterioaѕa a răspuns:

Bună
Eu pot să răspund fiindcă am iubit cu adevărat.
Într-o relaţie în care există iubire este şi suferinţă.
Da, suferi chiar şi când ai persoana iubită alături, asta este definiţia iubirii.

| nicoll7 a răspuns:

V-ati oblisnuit unul cu altul si incetulcu incetul intervine rutina... vreti sa gasiti subiecte de discutie.dar deoarece nu gasiti.va certati...asta e din cauza monotoniei dintre voi si lipsa de comunicare

| answer a răspuns:

Intr-o relatie nu e de ajuns sa iubesti; daca nu exista comunicare, daca nu stiti sa lasati fiecare de la el, atunci degeaba este iubire; la un moment dat totul se va duce de rapa! Deci incearca sa vorbesti cu ea si fii tu cel care, pentru inceput, lasa de la el; daca e asa cum spui tu, adica daca va iubiti, si ea va face la fel la un moment dat; bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mofturi...

| BestOfTheBest explică (pentru Jägermeistr):

Ne certam dar ne trece in 1 maxim 2 ore.whistling

| BestOfTheBest explică (pentru AndreiBox):

I-am facut happy

| Jack a răspuns:

Sunt chestii de moment dupa parerea meahappy la toti le apare perioada asta cand apare putin monotonia fara sa'si dea seama si incepe sa nu le mai convina prea multe happy dar din experienta mea iti spun ca cea mai mare greseala e sa renunti la relatie happy! Mai poate fi si din frica de relatie happy acum conteaza foarte mult si cum se desfasoara certurile si cum se comporta dupa happy dar ma gandesc ca sunt certuri minore care se pot depasi usor happy altfel s-ar putea sa fie o influenta din exterior happyDesi din cate ne-ai spus nu prea cred happy! Te sfatuesc sa elimini monotonia din relatie daca existahappy si daca exista, un motiv des intalnit e faptul ca petreceti mult timp impreuna...in care nu faceti prea multe lucruri interesantehappy si atunci poti alege sa mai faci mici pauze happy gen daca va vedeti tot la 2 zile happy incearca din cand in cand sa va vedeti si cu distanta de 3 4 zile intre intalniri asa iti garantez eu ca in mom cand va int o sa va preocupe altte chestii decat banalitati happy sau timpul pe care il petreci cu ea sa fie "activ " sa nu aiba impresia ca v-ati intalnit si ati pierdut vremea pentru ca atunci ea cand va pleca acasa nu va ramane cu prea multe amintiri happy! Sper ca te-am ajutat macar un pic!