Http://i.imgur.com/5AJ3F.jpg
Chiar e draguta chestiuta care ti-am trimis-o, hihi!
:*
Un om drag mie mi-a spus sa nu am asteptari de la nimeni, pentru ca, intr-un final voi fi dezamagita.
Tot ce faci, fa in asa fel incat, indiferent ce va urma, sa nu ai regrete! Traieste prezentul, bucura-te de persoanele care sunt langa tine, sau care vor fi. Apreciaza-le, dar nu-ti fa mari sperante. Pur si simplu fii fericita ca esti in compania lor si atat!
Iar daca la un moment dat, cineva drag tie va pleca pur si simplu din viata ta, priveste partea plina a paharului: au existat momente frumoase, care te-au facut fericita. A fost un capitol din viata ta, pe care ti-l vei aminti mereu cu drag.
Nu fi pesimista! Priveste lucrurile roz si cu siguranta vei reusi sa fii fericita.
O seara placuta, te pup!
Aww multumesc mult.O seara placuta si tie, Eu imi doresc sa fac lucrurile spuse de tine da imi vine greu.Mai degraba as avea nevoie sa vorbesc cu cine sau sa intreb cum pot iesi din asta singuta intr-un fel.Si chiar e dragut ce ai atasat acolo.
Cu timpul o sa te imuninezi daca nu intalnesti persoana potrivita. Asta este poate cel mai mare avantaj al omului, adaptabilitatea. Din punctul meu de vedere, continua sa cauti, si exista doua variante: fie gasi persoana potrivita la timp, si o sa fie o poveste cu happy end, cel putin pe moment, fie o sa te imuninezi, si o sa devii rece (pana te inmoaie cineva inapoi, in cele din urma, si povestea o ia de la capat). Oricum, bafta sa-ti gasesti persoana cat mai repede!
Adevarul e ca lumea e haina si e plina de oameni superficiali si tradatori si singurul tau prieten adevarat esti tu, si de obicei parintii. Unele persoane au norocul sa dea si de oameni loiali si onesti, la un moment dat, iar altele nu. Cred ca cel mai bine este sa fii genul de persoana deschisa cu toata lumea, pentru ca in felul asta te descarci, nu ai secrete si chiar mai mult, iti poti satiriza propriile defecte astfel incat sa fii impacata cu ele (lectie pe care ne invata si Tyrion Lannister, daca te uiti la GOT). Te sfatuiesc sa adopti filozofia mea de viata: "Asteapta-te la cei mai rau, dar spera la cel mai bine."- in felul asta o sa eviti majoritatea dezamagirilor.
Nu esti langa oamenii care trebuie. Daca vrei sa intelegi sensul vietii, bucura-te de ea; doar asa il poti afla. Faptul ca esti sensibila arata ca esti un on bun, deci e o calitate, rara la majoritatea oamenilor. Tu in primul rand trebuie sa fii prietena cu tine, dupa cu ceilalti.
Buna, nu intelegi o chestie. Daca e o simpla depresie, ar trebui sa faci ceva sa treaca.
Intodeauna cuvintele sunt cele mai usor de spus! :/