anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu cator dintre voi fetelor vi s-a intimplat sa schimbati partenerul sau sa faceti sex cu doi barbati in acelasi timp, adica unul ma lucra pe la spate si celuilalt i-o sugeam, asta mi s-a intimplat simbata cind am mers la niste prieteni in vizita, prietena mea a fost cu ideea iar eu am sustinut-o, spre surprinderea noastra sotii nu au refuzat deloc, abia astept simbata viitoare cind o sa mergem iar in vizita, o sa mai fie invitata si alta familie, stau si ma intreb cum o fi cu trei insi? a mai trait cineva experiente de acest gen?

Răspuns Câştigător
| SCUFY a răspuns:

Cred ca fiecare are dreptul de a face ce vrea cu viata lui intima, nu am avut parte de o astfel de experienta, dar ma bucur pentru tine.Si lucrurile astea pe care uni le numesc scarboase au un rol in viata noastra, iar pentru relatia pe care o ai te felicit. Distractie placuta in continuare

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pfooooiii pi faceti si voi un film ...ati putea castiga bani frumosi din chestia asta.
apoi faceti un control la "9" sigur v-ar prinde bine.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mrpitbullro, mai copile de ce nu lasi loc la pesoane mature sa raspunda, ce fata nevinovata, la categoria sex nu te cred mai sus de masturbationes

| Sara a răspuns:

Nu. Nu stiu cum ai putut face asa ceva, dar. ce sa ma astept in ziua de azi, fa ce vrei, traim intr-o democratie depasita, unde totul este posibil.Have fun! Si daca ai facut asta, nu inseamna ca esti cea mai tare de aici si asa mai departe, daca ai sa te trezesti cu vreo boala, sa nu intrii pe site si sa ceri sfaturi.

| xt a răspuns:

Swinging-ul este OK atata timp cat nu esti casatorit. Am practicat si eu, dar nu tineam la ea. Altfel nu inteleg cum poti sa te uiti la persoana iubita cum face sex cu altcineva.

| liliana83 a răspuns:

Eu cred ca va fi experienta vieti tale. mie mi se pare ceva iesit din comun. cre ca nu-ti ajunge...sa stii ca numai persoanele cu prea multa fantezie sexuala face asa ceva. multumesc lui d-zeu nu am asemenea inclinatii. iubesc si sunt iubita, el e al meu si eu al lui. nu am cuvinte pentru a descrie asemenea prostie. pai tu casatorita si te ...cu altul de fata cu sotul? rusine sa-ti fie. te mai si lauzi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@mari...nu raspund la provocariwinking
masturbationes `ul meu imi spune ca nu are rostwinking
spor la treaba acolo cand or sarii "trei" pe tine. sau cand din dragostea adevarata pentru tine sotul tau.(care prin alta intrebare era iubitul tauhee hee i`o va "trage" alteia...
oricum copil cu fata nevinovatawinking la aniii mei ink am timp sa experimentez destule ...stii cum se spune o floare e frumoasa o perioada, apoi se ofilestewinking trist

| lacrimi a răspuns:

Ceva imi spune ca peste cateva sambete o sa incerci si cu o turma de elefanti, nimfomano, tu!

| MihaiA a răspuns:

Ceva imi spune sa nu te cred.
Ceva imi spune ca de fapt esti un baiat ce se ascunde in spatele acestui nick, si ale acestor intrebari, si-ti zic si de ce.
O femei, repet : FEMEIE in adevaratul sens al cuvantului nu ar folosi niciodata vocabularul pe care l-ai folosit tu pentru a intreba anumite chestii. Poate e doar parerea mea, poate ma insel insa nu prea cred...
Cat despre viata ta sexuala, esti liber/a sa faci ce vrei fara sa ne dai prea multe detalii.

| lostcontrol12 a răspuns:

Decat cu 2 tipi.si a fost foarte mistohappyma bucur ca iti traiesti viata la intensitate maxima:*

| anka a răspuns:

Inseamna ca aveti o problema in cuplu. Iarta-ma dar daca ti-ai iubi si respecta cu adevarat partenerul nu ai vrea sa il imparti cu nimeni. E valabil si pentru el. Nu te doare deloc cand il vezi cu alta femeie? Sau pe el nu il doare deloc cand te imparte cu alt barbat? Asta inseamna ca nu aveti sentimente unul fata de celalalt. Daca sunteti o familie asta e cu atat mai grav.

| adrian_3467 a răspuns:

Am mai scris, am incercat e f. misto bravo. Eu sunt mai egoist din fire si nu as accepta ca prietena/sotia mea sa fie cu alt barbat. Dar cu inca o femeie in pat imi place si am incercat de multe ori happy. Ce sa zic spor si tine-ma la curent.

| Mary1970m a răspuns (pentru adrian_3467):

Toate care au facut-cu doi barbati spun ca e foarte BINEE..Si sotia mea a facut-o si e super incintata