Buna,pai daca va iubiti asa mult nu te desparti de el,dar totusi eu sincer nu prea cred in relatiile la distanta,poate pentru un anumit termen da dar nu sa fie mereu asa,nici nu poti sa stai mereu cu gandul cu cine e,de ce nu raspunde,daca ma inseala,mi-e dor de el si nu pot sa il vad,etc.Cel mai bine e sa ai o relatie cu o persoana care e aproape de tine cand ti-e greu sa aiba cine sa te aline si o persoana cu care sa te vezi mai des si sa faceti diferite lucruri impreuna; oricum acum depinde de voi daca nu vreti sa renuntati unul la altul atunci fa si tu unele sacrificii si el la fel daca te iubeste sa va vedeti mai des,e decizia ta,sunt sentimentele tale,cum crezi ca e mai bine,sa fi cu el dar sa stai mereu cu ganduri si aceasta distanta dintre voi, sau fara el, e alegerea ta.
Nu, nu te desparti de el.Chiar daca e o distanta intre voi, dragostea nu tine cont de asta. Daca e pura, va rezista o vesnicie.Ai grija de tine. Numai bine!
Buna, pai dupa parerea mea daca exista dragoste nu importa distanta.Sunt sigura ca daca te vei desparti vei regreta ca te-ai despartit. Nu comite o greseala, daca in plus si parintii stiu despre asta de ce sa te desparti de el.Bafta, funda?
Nu pot sa spun. ca sunt ingrijorata. ca ma inseala. etc etc. pentru ca eu ii cunosc pe toti din preajma lui. si pot sa aflu ce face. mai ales ca vorbesc destul de des cu maicasa
Stiu ca voi regreta daca ma despart de el. totusi o sa ma mai gandesc. multumesc pentru sfat `!
Si am uitat sa mentionez ca multe persoane mi-au spus ca nu ma merita. merit ceva mai bun. dar am lasat lumea sa vorbeasca.
Buna! nu te desparti de el chiar daca lumea zice ca nu te merita, lumea e rea si invidioasa atunci cand esti fericit vor sa te vada plangand! daca va iubiti treceti peste orice chiar si distanta nu ar trebui sa fie o problema! acum depinde de relatie, depinde de voi doi...stiu cum e o relatie la distanta.si la mine a rezistat 2ani asa ca.si nu asta a fost motivul despartiri! asa ca incearca sa vorbesti cu el si incercati sa va vedeti mai des sau profitati la maxim de timpul pe care il petreceti impreuna! ar fi pacat sa va despartiti doar din acest motiv stupid sa ii zic asa!
Vad ca il iubesti foarte mult n-are nimic asa e bine sa nu te atasezi din prima.
Multumesc mult! o sa incerc sa vorbesc cu el. pentru ca am trecut prin multe impreuna. o sa incerc sa vorbesc cu el.
beausingurlamasamea întreabă: