Spune-i ca vrei sa te casatoresti si ca vrei sa faceti plozi.
va fugi de tine ca de dracu.
Daca tipa te vrea te poate acapara cu un eventual copil, ai grija, cunosc caz asemanator
Rupe orice legatura cu ea... oricum n-o sa accepte sa fiti prieteni doar pentru sex pentru ca rar vezi fete care vor doar sex nu si o relatie.
De ce nu vrei? Atunci de ce te-ai mai culcat cu ea și de ce nu ai rupt relația după sex? Acum ce vrei? să faci sex gratis? fără iubire?
A fost doar o aventura. Nu ma vad cu o fata mult mai mare.
De ce nu? daca tine... tine, este slava domnu-lui de matura din punct de vedere al varste-i, doar ca trebuie sa i-o spui elegant, inteligent, diplomatic, frara a se simti manipularea in vorbe!
Dar atunci a fost bună, nu?
Dar totuși, de ce te complici cu una neîmblânzită care fuge în mătura oricui?
Aiurea.
"O aventura de o noapte, se poate transforma intr-una de o viata."
De ce nu te vezi cu o fata mai mare? Nu e o diferenta de varsta exagerat de mare asa ca ai putea sa incerci, in plus poate ai mai avea si ceva de invatat de la ea. Daca nu iti doresti nimic, o sa aveti amandoi un iubit/iubita, iar voi o sa fiti niste amanti perfecti
Daca nu vrei sa fii cu ea atunci de ce ai mai facut sex cu ea? de placere presupun.da trebuia sa te gandesti si tu ca dupa acest lucru ea o sa vrea sa fie cu tine.si nu cred ca o sa accepte sa fiti prieteni doar pentru sex.
Spune-i ca a fost doar o aventura si gata, daca nu vrei ceva serios, nu se merita sa iti"strici" viata dintr-o prostie, daca nu o vrei!
Nu merita sa fi cu una care si-a impins-o cu o persoana cunoscuta cu 3-4 ore in urma.
Off baietii astea... Spune-i ca a fost o aventura nevinovata. zic si eu.
Conteaza ca ai bagat mielu in traista iar mai departe parerea mea ar fi sa il mai bagi odata daca merge, daca nu i dai papuci.nare rost sa te complici.
Mihaela024 întreabă: