anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac. Eu am 24 de ani si am intalnit la o petrecere o fata de 30. Dupa petrecere am facut sex la ea acasa. Faza e ca nu prea vreau sa fiu cu ea dar ea da. Ce ziceti sa fac? Sa ii cer sa fim prieteni doar pt sex?

16 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

De ce nu vrei? Atunci de ce te-ai mai culcat cu ea și de ce nu ai rupt relația după sex? Acum ce vrei? să faci sex gratis? fără iubire?

| Schatzyyyyy a răspuns:

Spune-i ca a fost doar o aventura si gata, daca nu vrei ceva serios, nu se merita sa iti"strici" viata dintr-o prostie, daca nu o vrei!

| NoLiesJustLove a răspuns:

Daca nu vrei sa fii cu ea atunci de ce ai mai facut sex cu ea? de placere presupun.da trebuia sa te gandesti si tu ca dupa acest lucru ea o sa vrea sa fie cu tine.si nu cred ca o sa accepte sa fiti prieteni doar pentru sex.

| ChristopherE a răspuns (pentru Azµre):

A fost doar o aventura. Nu ma vad cu o fata mult mai mare.

| BSwwatch a răspuns (pentru ChristopherE):

De ce nu? daca tine... tine, este slava domnu-lui de matura din punct de vedere al varste-i, doar ca trebuie sa i-o spui elegant, inteligent, diplomatic, frara a se simti manipularea in vorbe!

| GirlLăvHell a răspuns:

Rupe orice legatura cu ea... oricum n-o sa accepte sa fiti prieteni doar pentru sex pentru ca rar vezi fete care vor doar sex nu si o relatie.

| Luchius a răspuns:

Nu merita sa fi cu una care si-a impins-o cu o persoana cunoscuta cu 3-4 ore in urma.

| TemptationLove a răspuns:

Off baietii astea... Spune-i ca a fost o aventura nevinovata. zic si eu.

| CoquineNoire a răspuns:

Spune-i ca vrei sa te casatoresti si ca vrei sa faceti plozi.
va fugi de tine ca de dracu.

| CoquineNoire a răspuns:

Dar daca e d-aia, overly attached, ghinion.
muta-te din tara.

| mona a răspuns:

Explica-i ca nu vrei relatie si ca te simti bine asa cum esti[fara obligatii]

| Sara2 a răspuns:

Daca tipa te vrea te poate acapara cu un eventual copil, ai grija, cunosc caz asemanator

| Mihai_Shearer_1993 a răspuns:

Conteaza ca ai bagat mielu in traista iar mai departe parerea mea ar fi sa il mai bagi odata daca merge, daca nu i dai papuci.nare rost sa te complici.

| h3r a răspuns:

Dar atunci a fost bună, nu?
Dar totuși, de ce te complici cu una neîmblânzită care fuge în mătura oricui?
Aiurea.

| YRI a răspuns:

E vina ta, dar spune-i ca a fost ce a fost dar acum nu mai puteti fi impreuna

| Raiiiisa a răspuns:

"O aventura de o noapte, se poate transforma intr-una de o viata."

De ce nu te vezi cu o fata mai mare? Nu e o diferenta de varsta exagerat de mare asa ca ai putea sa incerci, in plus poate ai mai avea si ceva de invatat de la ea. Daca nu iti doresti nimic, o sa aveti amandoi un iubit/iubita, iar voi o sa fiti niste amanti perfectihappy