Si care e problema daca ti se scoala?
Fii mandru ca esti barbat si arata ca ai cu ce
Sincer, eu cred ca e normal, mai ales daca esti foarte tanar. Si foarte serios: daca as sta peste partenerul meu si l-as saruta dar nu i-as simti erectia, m-as ingriijora serios.
Cred ca e foarte normal.Bine ca iti merge
Si prietenului meu i se s****a tot timpul si mi se pare ca e un semn bun: ma doreste
Ha ha ha. Ce dracului o sa faci cand o veni timpul sa nu se mai scoale. Ha ha ha. Esti perfect normal la capitolul asta si tu vrei sa-ti strici jucaria. Poti sa o freci pe cap pe spate pe burta pana ti-o sari capacele ca nici pe dracu nu are. Alti se duc pe la medici, babe, fachiri, draci, laci si tu... doamne mare ti-e gradina...
Aiurea rau
Pai tu la ce te gandesti cand ea te saruta?
Poart asi tu blugi de preferat stramti ca nu se cunoaste
Vorbesc foarte serios
Succes!
Spune-i şi ei problema ta şi vezi poate te-ajută cumva şi-o rezolvaţi impreună
Poi nu-i mare chestie ca ti se intampla asta, dar asa un sfat ' fi mai calm atunci cand te saruti sau faci orice altceva, relax si o sa fie bine '
Bv tie vere! pai daca ti se scoala nseamna ca trebuie sa faci ceva daca esti chiar barbat succes
Ti se intampla asta pentru ca nu ai mai experimentat niciodata cum e ca o fata sa-ti faca "laba". Ai sa vezi ca dupa ce o sa faci sex cu o fata sau o sa-ti faca laba o fata, nu o sa ti se mai scoale din orcie gest sau atingere pentru ca atunci o sa stii cum e sa faci ceva mai mult cu acea fata si un gest sau o atingere o sa fie un nimic in comparatie cu sexul sau laba.