Parerea mea e ca nu mai ai nici o sansa
Tot ce iti ramane de facut este sa inveti din asta si sa nu mai faci tampenii de genul.
Ai fost constienta ca il va deranja sa stie ca iesi cu altii...deci nu veni acum sa spui ca ..vai am gresit si ca am facut-o pentru el.
Ai facut-o pentru ca ai vrut si ti-a placut..si ne poti minti pe noi dar macar nu te insela pe tine
Daca vrei sa iesi cu mai multi odata e ok..nu zice nimeni sa nu. Doar ca asta e cam in nepotrivire de caracter cu o relatie. Nu le poti avea pe amandoua.
Reactia lui e normala pentru "tiparul" de "smecheras" in care l-ai integrat. Doar nu vrei sa isi piarda imaginea in fata prietenilor. E un comportament tipic.o sa inceteze la un moment dat. Te sfatuiesc doar sa nu il provoci si mai tare.
Bafta si invata din greseli
Buna daca vroiai sa-l faci gelos trebuia sa o faci si tu mai subtil..iti pun o intrebare tie ti-ar fi convenit ca alte fete sa coboare din masina lui in fata ta? cred ca le paruiai imediat, din ce am inteles eu de la tine baiatul nu cred ca mai vrea sa stea cu tine din moment ce te face mincinoasa, curva.sincera sa fiu baiatu nu mai are respect pentru tine,imi pare rau ca iti spun astea dar crede-ma asta este adevarul. daca o sa vrea sa mai stea cu tine,te va tine de fraiera doar sa-si bata joc de tine, treaba ta daca vrei sa fii caracterizata asa de el spera la o impacare, daca nu gaseste alt baiat si nu mai repeta greseala daca vrei sa tina la tine fii tu insuti, poarta-te frumos iubeste-l si ai sa vezi ca nu va fi loc de altcineva daca tu vei fi intelegatoare, iubitoare!
Să "încerci" să-i EXPLICI şi lui, aşa cum ne-ai explicat nouă aici...
S-ar putea să te înţeleagă şi să-ţi mai dea o şansă!
Faci cum vrei dar chiar nu vad cum ar merge relatia asta daca voi va mintiti, jigniti...