Spune-i ori tu ori ea! Cum e posibil sa vezi asta in fata ochilor si sa-l lasi sa mai vorbeasca cu aia? Adica prietenului tau nu-i pasa de ce simti tu? Daca vrea sa glumeasca bine, dar nu in modul asta, + ca isi bate joc de alta fata...sau poate asta e scuza lui ca vrea sa umple cu 2. Spune-i ori eu ori ea ce alegi?
Ma mai ia si cu vrajeli ca sa isi consume minutele si msjle si nu stiu ce.
Asta deja e prea exagerat. daca si mesaje si vorbeste cu ea la telefon, eu banuiesc ca e ceva serios! I-a spune-i sa-ti arate mesajele.Sa vezi cu ochii tai.te minte pe fata Adica ce baiat normal care are prietena ar putea sa faca asa ceva, nu este normal. Spune-i sa inceteze sa mai vorbeasca cu acea fata! Si convorbirile la telefon(voice to voice) sunt exagerate.Eu as lua masuri daca as fi in locul tau, or i-as fi dat Pa-Pa! de cand as fi aflat ori l-as fi avertizat.
Azi cand m`am intalnit cu el. a sters mesajele.
si`mi zice acum ca tot eu caut motiv de cearta!
Omgg! Cica tu cauti motiv de cearta? El vorbeste cu una prin msg si telefon si mess si tu cauti motiv de cearta? Asta este motiv de despartire= infidelitate, crezi ca un baiat care te-ar iubii ti-ar face asa ceva? Never! Nu stiu, faci cum te duce inima! Ia asculta-ma vorbeste si tu cu un baiat pe mess, sa vezi daca lui ii convine, sa vezi reactia lui! Cum primesti asa si dai!
Nu ca i-am spus. acum. pai imi zice ca se plictiseste si el. si isi mai pierde timpu cu aia. si pana la urma i-am zis sa ramana cu aia. si am iesit de pe mess. si imi trm msj sa intru inapoi!
Si ma suna in continuu
Marybella2008m
Hmm. eu în locul tău aş proceda altfel. mai ales ca aveţi puţintel timp împreună. dă-i papucii, fă-i vânt şi caută un băiat calumea, care să te respecte şi să te iubească. grijă de tine