anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac. Sufar prea mult si ma intreb daca merit suferinta asta. O iubesc enorm,dar ea prefera prietenii, care-s majoritatea baieti. "Cei mai buni prieteni". Simt ca innebunesc,in ultimul timp a uitat ca exist, ma ignora, imi vorbeste urat si ma face sa ma simt ultimu' prost. Dar totusi inghit in sec si o iert.Am impresia ca faptul ca o iubesc e singurul lucru care ma mai incalzeste si ma tine tare. Nu stiu daca ea mai simte ceva si asta ma distruge.
Ce sa fac? Cat sa mai suport toata indiferenta?
S-o mai caut? S-o mai iubesc?
Un sfat, va rog.

Răspuns Câştigător
| Psihedelic777 a răspuns:

Off...prietene e destul de complicat.Ideea e ca tu vad ca tii foarte mult la ea si ca o iubesti cu adevarat ceea ce e minunat si poate vei gasi o fata care sa te merite cu adevarat. Daca te iubea si ea sau era si ea inebunita nu facea chestiile astea.Ai vazut, cand iubesti pe cineva vrei sa stai mereu cu aceea persoana, ii vorbesti frumos, bland te comporti frumos si astea.Iar daca ea prefera prietenii, te evita si iti vorbeste cum iti vorbeste nu e ok deloc.Stiu ca iti e nasol sa auzi chestile astea si stiu ca suferi, dar ce sa faci, asa e viata.Mai cazi mai te ridici.Incearca asa: spune-i ca vreti sa va intalniti si ca ai ceva important de vorbit cu ea despre relatia voastra.Cand sunteti singuri ii spui tot ceea ce simti si ce te deranjeaza. Spune-i ca te simti lasat balta ca si-a batut joc de sentimentele tale si astea.Fii rece dar totusi bland cand ii spui toate astea. Daca o sa-i pese de tine o sa faca in asa fel incat sa fii fericit, daca nu ii va pasa atunci o sa inceapa cearta sa zic asa. Oricum tu vorbeste cu ea si spune-i ce te deranjeaza.Nu e prea normal sa faca ce a facut ea, asa ca incearca sa lamuresti situati.Ori alba ori neagra.In rest stai linistit, bucura-te de viata asa cum e ca se vor rezolva toatewinking Ai grija happy

13 răspunsuri:
| Floricikmov a răspuns:

Parerea mea este ca nu te mai iubeste stiu ca nu vrei sa auzi asta dar daca te mai iubea nu se comporta asa, in felul acesta. Trebuie sa o lasi in pace sa nu o mai cauti pentru ca nu o mai intereseaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poti sa iti opresti brusc sentimentele pentru o persoana, si nu ii poti spune inimii pe cine sa iubeasca si cand sa se opreasca din iubit o persoana. Din cate mi-am dat seama, ea stie ca ai anumite sentimente pentru ea si de aceea se comporta asa. Se simte oarecum importanta ca baietii se tin dupa ea. Adica asta se intampla cu majoritatea fetelor. Eu zic sa o ignori o perioada de timp si vezicum reactioneaza. Apropo, daca fata vorbeste urat cu tine... Eu zic ca iti cam pierzi timpul. Bafta!

| Alisse a răspuns:

Daca spui ca te ignora si uita ca esti existi este un lucru rau iar tu accepti toate astea si nu e bine deloc, in primul rand vorbeste cu ea spune- i tot ce simti ce te deranjeaza daca e indiferenta ar fi bine sa o ingori si tu ceva timp si s-ar putea sa vina ea la tine apoi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am ignorat-o ceva timp. Dar nu s-a schimbat nimic. Am impresia ca nici nu mi-a lipsit lipsa, cand eu nu puteam dormi noaptea de dorul ei. sad
M-a inselat odata si am iertat-o. Oare gresesc ca o iert mereu? Oare gresesc prin faptul ca o vad perfecta indiferent de felul cum se poarta?

| MauvaisRose a răspuns:

Stii ce e mai grav decat sa fii bagat in friendzone?
sa nu te bage nici macar in friendzone, e cel mai low stadiu in care poate intra un tip care o place pe una, practic ai intrat in nefiinta.

ce sfat am putea da unui om care de fapt nu mai exista?

| Alisse a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu iti mai irosi timpul cu ea, la inceput e mai greu sa uiti de ea dar nici relatia asta nu iti face mai bine. Categoric gresesti cand o ierti mereu, nu iti fie teama sa pui punct relatiei vei gasi o persoana care sa te merite cu adevarat.

| NameHarris a răspuns:

Dupa parerea mea numai tu crezi ca mai ai o relatie cu eahappy ea cu tine nuhappy cand te abandoneaza pentru prieteni si nu te mai cauta ce relatie mai este aia?

| AnonymuSest a răspuns:

Frate,si eu sunt in aceeasi situatie si pe mine m-a inselat, m-a luat de fraier si la fel ca tine tin mai mult la ea si eu, dar mi-am dat seama ca este doar o panarama, mai bine las-o si mai asteapta!
Ce-i al tau e pus deoparte!
P.S : probabil ai 16 ani si cred ca la varsta asta cam toti patim la fel!
Asteapta sa vina ziua cand o sa vina ea la tine., cand "prietenii " pe care zici tu ca-i are, o s-o lase balta, daca vezi ca nu te mai cauta e vagaboanta frate! Eu din suferinta asta am inceput sa fumez! Cand ma gandesc la ea., la cate mi-a facut, imi vine sa o iert, stiu ca nu merita e doar o fata dintr-un 1 000 000 de fete! Las-o si cautati pe altcineva, fata aia nu te merita!
De ex : cand eu stateam cu ea (prietena mea), ea vorbea cu altii pe facebook., ne-am certat si gata o fost dupa vreo 3luni ne-am impacat iar., eu i-am fost aproape cand prietena ei o mintea si o facea sa planga, s-au certat a ramas singura, toata ziua vb cu ea si imi spunea de prietena ei! Dar asa trebuie sa se intample in viata, asta pentru ca sa fii pregatit mai tarziu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Indraznesc sa-ti spun "lasule", pentru ca te dai prea usor batut, in fata altora nu pari sa te mai simti "baiat", exteriorizezi prea mult sentimentele si nu ai invatat sa le ascunzi.

gandeste-te ca poate o vrei pentru orgoliu ori pentru lipsa de afectiune din familie...
Nu trebuie s-o ignori, ai vorbesti frumos, si cum timpul vindeca orice rana, pe viitor ai sa-ti descoperi ca ai alte gusturi, si sa-ti fie mai usor, incearca sa intri in alte grupuri de prieteni.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru MauvaisRose):

Asta e d-aia filosofica scoasa din adancul put al gandirii laughing

| Hutzy95 a răspuns:

Frate, trec si eu prin ce treci si tu de 2 ani de zile, iubesc si eu o fata cu care nu pot fi cu ea, am avut o perioada cand eram buni prieteni dar de ceva vreme imi gaseste numai defecte si ma face sa sufar si mai tare. Eu am jurat ca daca voi avea vreo prietena vreodata nu mai iubesc. singura femeie pe care o iubesc si o voi iubi e mama, in rest nimeni nu merita sa sufere din cauza asta. Nu doresc nici la dusmanii mei asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mersi. cred ca cea mai corecta decizie pentru mine, cat si pentru ea. ar fi sa ne vedem fiecare de drum.

| HueyFreeman a răspuns:

In primul rand, fa rost de o pereche de bile. Se pare ca ti le-ai pierdut candva in trecut. In al doilea rand, de ce? De ce faci asta? Ai uitat sa gandesti? Ea deja te-a clasificat ca si catelus si nu o sa-si schimbe parerea. Rupi orice fel de legatura cu ea si-ti traiesti viata mai departe.