Mie nu imi vine sa cred ce ti-a putut face asta nu este dragoste si este o influienta foarte rea pentru tine sfatul meu este sa le spui parintilor tai ce s-a intamplat e cel mai bun lucru care il poti face. Cu timpul o sa il uiti si o sa gasesti pe cineva mult mai bun decat el crede-ma nu merita baiatul asta sa fie iubit ce ti-a facut el e groaznic.
Nu te supara ca iti spun, dar esti proasta. Intr-un fel, te inteleg, te-ai atasat de el, dar parerea mea este ca trebuia sa te desparti de el de prima data cand a ridicat tonul la tine. Cum poti sa induri batai de la un cocalar? Tare m-ar interesa sa stiu cati ani ai...Eu sunt baiat si nu concep sa ridic tonul la o fata, cu atat mai mult sa o bat. Doamne, nici nu ma vad dand intr-o fata. Nu cred ca vei uita prea usor ce-ai patit. Dumnezeule, parca esti doar tu si cu el pe planeta asta. I don't wanna live on this planet anymore, GODDDDDDDDD!
Părerea mea e să-l lași în pace. Dacă veți rămâne în continuare e nasol pentru tine. Te-ar bătea în continuare. VIOLENȚA NU E IUBIRE. E adevărat: te-ai îndrăgostit de el, era diferit nu genu ăla de tocilar de la școală, avea gașca lui, avea tot ceea ce îți doreai. Dar, după cum vezi băieții vor doar SEX. Gândește-te bine la viitorul tău. O viață lângă un asemenea om nu ar însemna decât greutăți, stres, vise neîmplinite. Du-te la școală, învață. Nu îl vei uita probabil niciodată avâd în vedere că a fost primul cu care te-ai culcat, dar nu-i nimic. Fruntea sus, mergi demnă și nu-l lăsa să te calce în picioare. Tu valorezi mult. Crede-mă ce spun. Sper să fie bine pentru tine. Te înțeleg căci și eu iubesc un băiat pe care nu mi-l pot scoate din minte. A fost tot primul. După ce ne-am despărțit mi-am dat seama cine era de fapt și cât de puțin ia păsat de mine. Baftă! Ai grijă de tine!
E groaznic acum chiar si sa iti sfatuiasca cineva ceva nu cred ca vei putea asculta sau ca va fi o decizie buna este o vorba vremea le vindeca pe toate tie iti urez puteri de a merge mai departe si o dragoste indradevar frumoasa, sincera si reciproca pe mult mult timp.
Pai, in primul rand, ai putea incepe prin a te da cu capul de toti peretii.
Ai vazut de la inceput ca era "dubios"; te-a inselat, te bate, te ameninta si te santajeaza. Intrebarea mea este, astepti sa te roage el, printre pumni si ma rog, ce ti-o mai face, sa te desparti de el? Nu imi dau seama daca e o gluma sau nu, pentru ca sincer, raspunsul e mult prea evident. Daca nu iti dai seama, si esti atat de indragostita de el incat esti dispusa sa ii fii sac de box, pai, ce sa iti zic, multa bafta!
Psssssss ( e nasola treaba mai bine ai incerca sa fi cu cineva chiar daca nu iubesti, incearca sa iti reiei viata fa-ti prieteni noi asa vei mai uita de el si mai tarziu o sa-ti dai seama ca nu e alceva decat un animal care tea folosit si si-a batut joc de tine, parerea mea este ca la tine nu este iubire ci obinuinta, te-ai obisnuit cu stilu acela de viata si mai ai o problema deoarece nu mai ai prieteni presupun ca stai numai in casa si tanjesti sa iesi pe afara sa ai cu cine conversa dar gandeste bine inainte sa te duci la el si sa iti ceri scuze pentru ceva ce nu ai facut asta in cazul in care iti trece prin minte. deci uital si incearca sa iti faci prieteni sa iesi sa poti conversa, aaa si sa nu iti fie teama daca se aude ca te-ai culcat cu el nu esti nici prima nici ultima care sia inceput viata sexuala si sa aflat asa e viata si buna si rea sper ca tiam putut fi de folos
Offfff, cata durere poate provoca o singura persoana, si totusi de ce? te inteleg, si totusi nu am cum. Parerea mea insa ramane ca tu sa le zici imediat tot calvarul parintilor! nu iti dau un sfat, ci te rog din toata inima! tu esti marcata, si vei ramane in continuare daca nu ceri ajutor! depinde de tine daca te vei putea vindeca sau nu. Acum, el in nici un caz, nu trebuie sa ramana nepedepsit! parintii tai vor lua atitudine, si ma rog ca mama ta sa fie una intelegatoare si sa-ti ofere tot sprijinul de care ai tu nevoie acum. Nu te multumi ca a trecut, si te lasa acum in pace, NU O VA FACE! cand nu-i vor ajunge femeile, te va contacta, amenintandu-te iar. Astia nu trebuie lasati, astia sunt bolnavi psihic si te rog gandeste-te acum, dar gandeste-te f bine, de asta depinde viata ta mai departe. Nu cred ca vrei sa mai suferi, vrei sa ai si tu o persoana iubitoare langa tine, care sa te iubeasca mai presus de orice, insa, amintirea lui te va chinui tot timpul. Un baiat bun, te va face sa-l uiti! trebuie sa-ti deschizi bine ochii acum, si spune-le imediat parintilor! Stiu, va fi greu, dar gandeste-te doar la faptul ca ce a fost mai greu a trecut, calvarul tau impreuna cu el a trecut, trebuie sa te vindeci acum! Daca iti iubesti viata, ma vei asculta. O fiinta demna de dispret, pe care nu merita nici macar s-o scuipi. Te rog, nu am nici un interes, vreau sa te ajut, dar parintii o vor face de 100 de x mai bine! la inceput va fi greu si pentru ei, gandeste-te, o sa sufere si s-ar putea sa isi descarce cumva furia, pedepsindu-te sau stiu eu, dar cand se vor linisti/calma, tu vei deveni cea mai importanta problema de rezolvat din viata lor! nu lasa sa treaca timpul, pentru ca durerea ta va fi mai mare! Mie imi pare nespus de rau, desi, as minti, pentru ca durerea ta in suflet este nespus de mare. Mi-e sila cand vad ca omul poate face atat de mult rau, ne manjim noi intre noi, ce pacat. Grozavie mare, in ziua de azi, trebuie sa te pazesti la fiecare pas al tau gandit si facut ca nu sti peste ce psihopat dai. Eu insa, imi ramane decat sa-ti multumesc sincer ca ai indraznit sa vi sa ceri ajutor aici, bine ca spui, este un pas in vindecarea ta, faptul ca iti recunosti starea. Dar, parintii iti sunt vindecarea, ei vor sti cu siguranta cat de departe trebuie sa mearga, chiar si la politie. Nu-ti fie teama de scandal, fapta oricum e consumata, dar sufletul tau? el este cel distrus si ruinat. Nu te gandi la el, el nu exista, e o mizerie, un animal pe care trebuie infundat in cea mai neagra gaura. Te rog inca odata, ai grija de tine si accepta-mi sfatul. Daca consideri ca te-am ajutat, imi poti lasa mesaj, putem vorbi, te pot ajuta cu cea mai mare placere, macar cu o vorba.
Ce sa-i spue parintilor? ca o bate sau ca sa luoat dupa capul la un derbedeu care il iubeste fara cap si sunt sigura ca daca ar mai vrea el sa se impace ea iarasi la-r fi ertat, sau poate crezi ca ar trebui sa le spuie ca s-a culcat cu el la virsta de 15 ani?
Iti trebuie o perioada de vindecare si uitare. Nu te astepta sa te poti gandi la alt barbat acum, ci peste 2-3 ani. pana atunci e mai bine sa te vindeci, sa te ocupi de o cariera, asa incat cand vei fi interesata de un alt barbat sa fii o femeie pe picioarele tale, puternica, nedependenta de nimeni prin nimic, cu o cariera in fata pentru care sa fii admirata. Si un secret de la o femeie mult mai batrana decat tine: in clipa in care te-a inurat sau lovit prima data, inchide usa definitiv si pleaca fara sa te uiti in urma, fara nici un regret.
Nu-mi dai si mie din "cartofii" tai? sau iti dau eu din "inteligenta" mea? sunt non-modesta.
La politie nu pot sa ma duc, tatal lui este interlop(am aflat asta dupa foaaaarte mul timp)si daca as face asta ar fi si mai rau!
Mare dreptate ai, de ar avea mai mulţi mentalitatea ta. S-a îndrăgostit, e ok, dar asta nu se întampla odată în viaţă, un băiat nu poate fi primul şi ultimul.
Pustiulea, psihicul nu-l mai confunda cu amuzamentul. Tu nu trebuie sa spui aici/acum adevarul, proasta, pentru ca ea nu poate vedea dincolo de calvarul ei. Jignesti fara minte, care ma face sa te trimit la cartofii tai, pentru ca de altceva nu esti bun, se pare.
Ok, dar parintilor tot trebuie sa le spui. Lasa-i pe ei sa decida asta, nu tu. Tu nu mai poti judeca limpede acum, consolarea si alinarea o gasesti in parinti. Ei sunt singurii care ti-au mai ramas.
Orice om se poate indrepta. Da-i in cap acum ca a gresit, si-a nenorocit viata. Tu ai fi cel mai in masura. Tu nu ai gresit? Prost este cel care ramane in greseala lui! nu cel care striga dupa ajutor!
Ar trebui sa ceri ajutorul cuiva specializat pentru ca singura nu vei reusi sa treci peste mai ales ca nu mai ai prieteni sau persoane in care sa ai incredere ca sa te mai descarci. Dupa cate ti-a facut ar trebui sa te gandesti mai intai la tine si apoi la sentimente. Daca ridica mana odata o va face si a 100-a oara, dar asta e semnalul de alarma care te avertizeaza ca viata ta are nevoie de un "refresh" si de un nou inceput alaturi de persoane care chiar sa te iubeasca.Omul acela nu te iubeste, cel mai urat gest din partea unui baiat este sa dea intr-o fata.Sa-i fie rusine.Capul sus ca va trece totul dar incearca sa deschizi ochii si sa realizezi ca este cazul sa-ti reiei viata de acolo unde ai abandonat-o.Un prim pas ar trebui sa fie cautarea persoanelor pierdute, cauta un prieten, explica-i povestea pe care o traiesti si impreuna vei vedea ca veti gasi raza de soare care te va ajuta sa-ti revi.Prietenii adevarati iti vor fi mereu alaturi si la bine si la rau.Mult noroc iti doresc si ai grija de tine!
Nici eu nu am niste prieteni tocmai ok, dar niciodata n-am fc asa....eu in locu las bate de iar sari capacele chiar daca esti fata toti avem un punct slab dar trebuie sa stim cu sa procedam.el face toate astea pentru ca tea vazut k esti slaba si il iubeste dar cel mai bine e sal eviti
Scuze pentru intrebarea asta da te droghezi cumva, ala daca tea batut odata te va bate pana la sfarsitul zilelor tale daca nu ti le incheie el si parerea mea ala e o muiere un caca de om sa fim seriosi sau nu e in stare sa bata pe altcineva
despartete de el, du-te la parintii tai si refati viata imi pare rau ca sunt nesimtit cu aces raspuns dar sincer tu esti aia proasta ca il lasi sa iti faca asta, si nu poti iubi pe altcineva (c'mon) sa fim seriosi
daca chiar e luptator k1 sa mearga in ring sa dea pumni sau nuh mai bine daca chiar are chef de bataie trimitemil mie ma asigur eu personal ca rahat asta nu mai poate umbla restul vietii lui