anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu cum sa fac sa nu-mi mai ranesc prietenul . Adica el la orice cuvand mai iesit din comun sau comentariu pe facebook se ambaleaza si ii e frica sa nu ma piarda si ma intreaba : sigur ma iubesti ? sigur nu te-ai indragostit de altcineva? " nu mai vreau nu suport sa-l vad suparatcrying ma simt ca dracu . imi vine sa morcrying chiar nu stiu cum sa nu-l mai ranescsad Fundaoh go on .

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca cu adevarat il iubesti spune-i sa nusi mai faca griji deoarece tu pe el o sa-l iubesti mereu orice s-ar intampla.

scrie peste tot la site-urile de socializare " te iubesc " si numele lui.

si gasesti tu ceva sa ii arati ca tu chiar il iubesti. de ex: mergeti la un film.

FUNDa?

| djdawn a răspuns:

De obicei gelozia e cea care distruge majoritatea relatiilor, si din cate spui tu el e foarte gelos. Incearca sa vorbesti cu el despre asta si explica-i sa nu mai fie atat de gelos. Spune-i ca il iubesti fara sa te intrebe, si spune-i ce simti. Incearca sa fii tare si lasa-l si sa sufere, sa se gandeasca la tine mai mult, asta face o relatie sa dureze.

| Analytical a răspuns:

Inchide-ti fB! happy

| VadTot a răspuns:

Ori el n-are nici un pic de incredere in tine ori se joaca cu tine! Te sfatuiesc sa nu mai stai asa mult pe facebook ce zici poti? incearca asta un timp indelungat si va prinde incredere in tine! iti garantez asta!

| andreiuuutza a răspuns:

Gelozia e boala grealaughingIncearca sau ma rog,evita pe cat posibil sa ii dai motive sa fie gelos,daca el continua sa fie asa,are o problemalaughingSpune-i ca il iubesti si ca nu are motive sa fie atat de gelos si demonstreaza-i prin exemple ca nu are motive.Daca e gelos pe un comentariu pe fb de la un baiat,probabil are si el comentarii de la vreo fata si ii spui:daca ea ti-a lasat un comentariu inseamna ca te-ai indragostit de ea?-raspunsul lui ar trebui sa fie"nu!". Apoi ii spui,vezi? la fel este si in cazul meu, iar el atunci va intelege. Daca e atat de gelos si posesiv nu inseamna intotdeauna ca te iubeste atat de mult, e pur si simplu felul lui de a fi.Va deveni aiurea la un moment dat,daca va continua asa, relatia va incepe sa scartaie. Oricum, succes!

| AAARRR a răspuns (pentru VadTot):

Nu stau f mult pe fb. seara stau 10 min si il las aprins.nu e vorba de comentariile date de mine ci de cele pe care le primesc. am o poza cu noi 2 [eu si el ] si un baiat a dat un coom : "smug" si eu am raspuns " shh" pentru ca stiu ca tipul care a dat comentariul e ff nebun si nu aveam chef sa scrie cine stie ce tampenii.si el a spus ca " iai spus sa taca, iti era frica ca va spune ceva ce tu nu vrei sa-mi spui?" oh go on

| AAARRR a răspuns (pentru Analytical):

Cred ca e cea mai buna optiune... oh go on

| VadTot a răspuns (pentru AAARRR):

Pai incearca si tu sa nu mai intri in conflict cu toti nebunii de pe internet ca doar sti ce poti gasi pe aici? incearca sa fi cit mai aproape si nu mai lasa loc de interpretari prietenului tau care e un pic grijuliu ca te poate pierde.Sincer sa fiu in ziua de azi orice se poate interpreta gresit adevarul ca nu mi se pare normal dar astea sunt vremurile din ziua de azi! Traim intr o perioada in care totul pare cu totul altceva si orice se poate interpreta in fel si chip! off sper ca ai inteles ceva din raspunsul meu sunt un pic cam trist si necajit.in fine nu vreau sa te plictisesc...o seara buna si ai grija de prietenul tau si fa l intr un fel s au altul sa aive incredere in tine si sa nu va mai certati Daca l iubesti si nu vrei sa l pierzi nici tu Ofera i mai multa atentie si ai mai multa grija de el ok/?

| AAARRR a răspuns (pentru VadTot):

Okei multumesc :X