Niciodata nu trebuie sa tragi de un barbat. Cum sa fii tu singura care initiaza intalnirile? Asta e groaznic. Nu vrea nimic de la tine, asta e clar. Daca el nu este dornit/preagtit de o relatie de ce te-ai supara daca l-ai pune pe fuga? Foarte bine, sa fuga daca nu isi doreste ceea ce iti doresti si tu.
Imi cer scuze in avans, pentru ca stiu ca nu e ceea ce iti doresti sa "auzi", dar daca tot ai intrebat, ma gandesc ca vrei sa stii adevarul (sau mai bine zis, ceea ce cred eu ca e adevarul).
El nu prea te cauta pentru ca nu ii place prea mult de tine. Te considera cat de cat ok, dar in nici un caz nu-l dai pe spate. Pentru el esti un fel de solutie de avarie, pentru ca n-are alta optiune...decat sa stea singur, prefera sa stea cu tine pana gaseste altceva.
Imbratisarile, pupaturile si tinutul de mana prin oras, reprezinta teatru. Nu-i greu de facut.
Repet, imi cer scuze, n-am vrut sa fiu rau, ci ti-am spus ce cred eu ca gandeste el.
Cati ani are barbatul ala?
Este cumva insurat?
Fiindca dupa cum se comporta, asa pare!
29 de ani. Nu e insurat si nici relatie nu are.
In cazul asta are o alta iubita care-i este mai draga.
La 29 de ani nu mai este vorba de timiditate ci de ascuns o alta relatie.
Mi-a zis ca in liceu era foarte timid si uneori parca am impresia ca inca e usor timid, mai roșește de exemplu in prezenta mea.
Bună, poate este timid. Și eu am fost timidă cu soțul meu la început. Te sfătuiesc să ai răbdare cu el o perioadă. Lasă lucrurile să curgă.
Mutubal întreabă: