Pai in primul rand ca sa te accepte trebuie sa o si placi, in cazul in care vrei sa fi cu ea. Ce-ai zice sa iesi afara si sa cunosti cateva? Apoi apropiete de cea care iti place. Fa-o sa te cunoasca, comporta-te dragut cu ea. Nu cred ca poate fi asa de rau... Nu trebuie sa fi timid. Si nu stiu. Incearca sa te imbraci cat mai frumos, parul aranzat. cam atat.
Iti zic eu, te imbraci super smecher si te comporti matur, si la imbracat depinde de fete, unele vor rep altele elegant tu le sti poate mai bine. Iti urez succes mult
Mie imi place sa ma imbrac sport. Asa ma simt cel mai bine.
Incearca sa gasesti jumatatea pe internet, in cartierul tau, in clasa ta, im scoala ta, printre prietenii tai etc. Sa fii un om bun, cinstit, corect, fidel, de treaba. Sa nu fii materialist, cocalar, hot, nesimtit. Trebuie sa iei inima in dinti, sa fii curajos, nu tupeist. Sa te imbraci bine, sa te dai cu parfum, sa fi ingrijit. Sa vb frumos cu fete. Evita pe fetele care sunt pitipoance, rele, materialiste. Evita pe cele care au figuri si fite. Succes!
Sa ceri la tactu 70 mii euro si iti iei un x6 api sa vezi ce vin la tine pe coate si genunchi dar. apoi mai ceri 2 mii de euro pentru. remorcca vei avea nevoie de mult spatiu!
Incearca bafta
Crezi ca pe net voi avea norocul? Am incercat si mai demult dar n-am avut nororc atunci. Apropo imi place raspunsul tau.
Imi dai prin PM un mesaj cu ID-ul tau sa ma lamuresti cu mai multe detalii? ca eu nu pot sa-ti trimit PM din cauza nivelului tau de junior
Fa contul pe www.bascalie.ro, www.okay.ro, www.badoo.com, www.twoo.com si incearca norocul. Succes!
Mersi mult Alex. Cred ca a dat norocul peste mine. Imediat ce mi-am facut cont pe bascalie.ro am fost contactat de o fata din Videle.