| TVD13 a întrebat:

Nu stiu daca fac ceva rau! Suna ciudat stiulaughing
Cand ies cu prietenu meu, stam undeva jos pe iarba de cele mai multe >ori:" si ne sarutam, el se suie pe mine. "Se suie" ma rog ca at cand faci sex sau cv de genu asta. Si-mi pune mana pe fund si pe >sani:"....Ma rog mie imi place, lui ii placebig grin dar e ceva rau in asta?! Adica nu facem sex sau.....Intelegeti!
El ma tot intreaba daca ma deranjeaza, si eu ii zic ca nu. De fapt chiar nu ma >deranjeaza:" Si ma mai intreaba daca mi se pare ca e bine ce facem...Nu zic ca e bine dar nu stiu daca facem ceva rau.
Facem ceva rau?!laughing)
Ce complicate st relatiile asteaX_x

17 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Depinde cum privesti lucrurile. Dpdv a religiei, aceste gesturi nu sunt ingaduite decat intre sot si sotie.
Dpdv a sociologiei, psihologiei si altor stiinte umane, aceste gesturi tin si ele de comunicare si de consolidarea legaturilor intre 2 persoane (de sex opus). Zic in paranteza ca sa nu-i ofensez pe cei care sunt pentru relatiile dintre persoane de acelasi sex. happy

| Amelya02 a răspuns:

Intrebi asta pentru ca o parte din tine iti spune ca nu e decent, iar cealalta parte iti spune ca nu e nici o problema

Dar totusi, esti fata.
Adica asta e toata relatia voastra?
peeting-ul e la baza?

Mai sunt si alte etape importante cum ar fi : comunicarea, sinceritatea, fidelitatea, gelozia

| justitiarul a răspuns:

Problema e urmatoarea:cati ani aveti?

| TVD13 explică (pentru justitiarul):

Eu am 15 si el 18big grin

| MTomiilsonn a răspuns (pentru TVD13):

Pur si simplu. e genu de baiat care F*te o fata si o lasa happy Imi pare rau de tine. dar ai grijja ce faci! :*

| justitiarul a răspuns (pentru TVD13):

Ok.Tu esti prea mica pentru a-ti incepe viata sexuala dar pentru orice eventualitate poarta mereu in buzunar un prezervativ.Baietii uita mai mereu acest mic amanunt iar consecintele pot fi tragice pentru tine.

| TVD13 explică (pentru justitiarul):

Dar nici nu aveam dgand sa-mi incep viata sexuala de acum. si nici el nu a adus vorba despre asa cevabig grin
Oricum! Multumesclove struck

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru TVD13):

Evident ca-i normal, nu te mai agita degeaba.E normal el sa faca asa si e normal sa-ti placa si tie.E perfect normal, nu-ti mai fa griji

| gabytz18 a răspuns:

Simtiti-va bine... si app nu faceti sex fara prezervativ... asta ar trebui sa va intre in minte exact cum v-a intrat chestia cu "buna" ziua cand vedeti profesorulwinkingwinking.

| SilentStriker a răspuns:

Cea ce faceti voi se numeste "petting", documenteaza-te. Pe wikipedia sunt ogramada randuri pe subiectul asta.
ro.wikipedia.org/wiki/Petting
Dupa parerea mea nu faceti nimic rau...dar nu prea e frumos in public...Bafta multa :* funda?

| RAY a răspuns:

Nu-i nimic rau in asta, moral i lipsa de educatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu alte cuvinte, nu mai aveti mult si o dati pe hîța-hîța si iar apare la tv o pustoaica devenita mamica la virsta papusilor.

| TiffanyღBJ a răspuns:

Daca pe tine nu te deranjeaza, pe el nu il deranjeaza, va place, va iubiti, nu este nimic rau.

| Norvegianul a răspuns:

Sincer sa fiu mie mi se pare indiscret si nu mi-ar placea sa vad asa ceva in public. Pe nimeni nu intereseaza cat de mult va iubiti voi.

| TVD13 explică (pentru Norvegianul):

Dar nu facem chestia asta in public. Nici nu ne sarutam in public:d Asta e o alta problema...dar nu facem nimic in publicbig grin

| Norvegianul a răspuns (pentru TVD13):

Pai eu asa am inteles, ca iesiti pe-afara si va asezati pe iarba thinking