Daca pe tine nu te deranjeaza, pe el nu il deranjeaza, va place, va iubiti, nu este nimic rau.
Intrebi asta pentru ca o parte din tine iti spune ca nu e decent, iar cealalta parte iti spune ca nu e nici o problema
Dar totusi, esti fata.
Adica asta e toata relatia voastra?
peeting-ul e la baza?
Mai sunt si alte etape importante cum ar fi : comunicarea, sinceritatea, fidelitatea, gelozia
Pur si simplu. e genu de baiat care F*te o fata si o lasa Imi pare rau de tine. dar ai grijja ce faci! :*
Simtiti-va bine... si app nu faceti sex fara prezervativ... asta ar trebui sa va intre in minte exact cum v-a intrat chestia cu "buna" ziua cand vedeti profesorul.
Sincer sa fiu mie mi se pare indiscret si nu mi-ar placea sa vad asa ceva in public. Pe nimeni nu intereseaza cat de mult va iubiti voi.
Depinde cum privesti lucrurile. Dpdv a religiei, aceste gesturi nu sunt ingaduite decat intre sot si sotie.
Dpdv a sociologiei, psihologiei si altor stiinte umane, aceste gesturi tin si ele de comunicare si de consolidarea legaturilor intre 2 persoane (de sex opus). Zic in paranteza ca sa nu-i ofensez pe cei care sunt pentru relatiile dintre persoane de acelasi sex.
Cea ce faceti voi se numeste "petting", documenteaza-te. Pe wikipedia sunt ogramada randuri pe subiectul asta.
ro.wikipedia.org/wiki/Petting
Dupa parerea mea nu faceti nimic rau...dar nu prea e frumos in public...Bafta multa :* funda?
Ok.Tu esti prea mica pentru a-ti incepe viata sexuala dar pentru orice eventualitate poarta mereu in buzunar un prezervativ.Baietii uita mai mereu acest mic amanunt iar consecintele pot fi tragice pentru tine.
Dar nici nu aveam dgand sa-mi incep viata sexuala de acum. si nici el nu a adus vorba despre asa ceva
Oricum! Multumesc
Dar nu facem chestia asta in public. Nici nu ne sarutam in public:d Asta e o alta problema...dar nu facem nimic in public
Evident ca-i normal, nu te mai agita degeaba.E normal el sa faca asa si e normal sa-ti placa si tie.E perfect normal, nu-ti mai fa griji
Pai eu asa am inteles, ca iesiti pe-afara si va asezati pe iarba
Mutubal întreabă: