anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu daca mai este cineva disponibil sa-mi raspunda dar imi incerc norocul...Nu pot dormi, nu stiu ce sa-i iau iubitului meu de ziua lui saptamana viitoare. Avand in vedere ca e fumator ma gandeam sa-i iau un pachet de tigari si pe fiecare tigara sa scriu ceva special...Idei? Va rog? Dau si fundita. Orice numai sa imi dati idei.

10 răspunsuri:
| ynna93 a răspuns:

Bricheta tigari? 5 10 lei? atat valoreaza?

| elenat a răspuns (pentru ynna93):

Brichete sunt diferite dar nu cred ca e un cadou pentru ziua de nastere! ii poti lua o esharfa daca ii plac sau un parfum care ti se pare ft frumos sunt multe variante tigarile si bricheta exclus!

| ynna93 a răspuns (pentru elenat):

Eram ironica.dupa cum observi am pus si semnu intrebarii. ceilalti au zis sa-i ia bricheta sau tigari cu nu stiu ce cuvinte pe ele. aberatii.oh go on.eu am zis ca atat valoreaza pentru ea? 5 - 10 lei? sa se uite la ceva mai calumea pentru un baiat.

| elenat a răspuns (pentru ynna93):

Sunt de acord! laughing sa fost eu baiatu ala pfff sa primit o bricheta sau tigari omfg nu eram ft entusiasmata big grinbig grin

| addalecsandra a răspuns:

Ma tigarile te omoara laughing ce o sa inteleaga saracul baiat daca ii iei tigari si de ziua lui ca vrei sa moara mai repede, eu zic sa-i iei un cadou in adevaratul sens al cuvantului... ceva sa ii placa nu tigarii...un parfum frumos (blue-avon, glaciere-oriflame sunt mai ieftine si miros superr ); o bratara si sa gravezi numele voastre sau doar al tau sa o poarte sa-si aminteasca de tine, un tricou cu poza voastra sau nu stiu:*

| CARMENCITA a răspuns:

Eu as zice sa nu scrii pe tigari.Si asa sunt nocive tigarile, mai lipsea pasta de pix pe ele.Si eu fumez.Mai bine ii cumperi o bricheta mai deosebita, desi nu mai sunt centre de reincarcari brichete, totusi e mai bine.Desi eu i-as lua altceva si nu i-as lua tigari ca sa para ca-l incurajez sa fumeze.Eu fumam si nu m-a incantat cand am primit tigari.Ii poti lua o bricheta deosebita sau altceva, un cd pe care si-l doreste sau afla ce si-ar dori.Bricheta se poate si grava, sa scrii ceva pe ea.

| razekery a răspuns:

Iai o tabachera tongue daca e fumator are unde sa isi tina tigarile. plus ca o tabachera e pentur oamenii cu stil. poate reusesti sa gasesti si personalizata nu sunt sigur.

| Gabrijel a răspuns:

O bricheta zippo cred ca o sa-i placa

| BADGIRLL a răspuns:

Buna ^^ parerea mea este ca un pachet de tigari il ai maine il ai poimaine il ai o saptamana dar pana la urma se duce... conteaza momentul. Eu te sfatuiesc sai pregatesti o petrecere surpriza cu toti prietenii vostri comuni si seara...:X ii pregatesti ceva romantic de vis si sunt sigura ca o sa fie incantat :X [ imi cer scuze dar nu stiu ce varsta ai in legatura cu seara romantica doar a fost o parere sper ca ti-am dat o idee folositoare si app la multi ani pentru iubitul tau ] pupici dulci

| Florina14 a răspuns:

O tigare electronica