| anazoe4ever a întrebat:

Nu stiu daca un baiat ma place.Cand cineva se ia de mine si e prin preajma ma apara.Si odata prietenul lui mi-a spus ca ma place. Ce sa cred?

Răspuns Câştigător
| maki11 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el, insa nu ii spune deocamdata nimic direct de genu : EU te plac, ce ne facem, tu ce zici. Nu, nu asa. Vorbeste cu el(orice, aboslut despre orice), petrece mai mult timp cu el, iesi cu el pe undeva sa vezi cum se comporta. Si o sa vezi ca daca ii place si lui de tine, lucrurile o sa evolueze pas cu pas.
Mai intai imprieteneste-te cu el, afla de la el cat mai multe, astfel incat sa va cunoasteti si asa o sa apara si dragostea recicproca.
Iar daca zici ca prietenul lui ti-a zis ca te place, atunci lucrurile sunt mult mai simple, tot ce trebuie e sa te bagi in seama cu el, sa-i acorzi atentie.
Bafta!

2 răspunsuri:
| ancutsa410 a răspuns:

Poiii inseamna ca te place sau doar te considera o prietena buna. cel mai bine ar fi sa vorbesti cu elbig grin

| alexa141 a răspuns:

Pai am patit si eu asahappy daca si tie iti place si ai nr lui de telefon sau idu lasa-i un msj. si scrie-i ca il placi si vrei sa stii daca ai vreo sansa cu el si daca nu il placi scrie-i : buna as vrea sa te intrebare daca ma placi si daca da nu prea cred ca o sa fie ceva intre noi eu nu vreau pr.sau scrie-i ceva de genuhappy sper ca ti-am fost de ajutor