anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu-ti da cu parerea, daca "vorbesti sa fie"!

Prietena mea se supara foarte usor pe orice si nici nu da inapoi sa "ierte" cand e ceva. In ultimele 1-2 luni, certurile au devenit mult mai dese, iar atmosfera dintre noi usor neplacuta.
Desi uneori dupa ce ne certam, ii pare rau ca s-a intamplat, nu prea ajuta, pentru ca ea nu incearca sa se abtina si sa zica "lasa"

Faza e ca ne simtim si bine unu cu celalat, dar din cauza certurilor foarte frecvente eu am ajuns sa nu mai iert, iar cand discutam... fie are ceva ea, fie am eu ceva de de la o cearta anterioara. Ce ai face? (comunic cu ea )
Suntem de un an si am sperante mari in fata asta.

Multumesc!

13 răspunsuri:
| NebOonaТьKa a răspuns:

Nu v-ati gindit ca poate e timpul de o scurta pauza? De vreo 2-4 saptamini sa nu va vedeti, scriti asa mai rar(odata in 3 4 zile)Apoi,totul va reveni la normal pentru o anumita perioada de timp, va fi mai interesant.Dar, unica conditie aici va fi fidelitatea...In acest timp daca unul dintre voi isi gaseste„intimplator" alt partener deci nu va potriviti,sau puteti ramine doar prieteni, sper ca te-am ajutat, Fundaa?

| Danyel_Soare_1990 a răspuns:

Preferabil ar fi sa ajungeti la un acord si sa va lasati. odata ce ati inceput sa va certati.cand o sa va impacati o sa fie aceiasi supa (o sa incepeti sa va luati la cearta din orice). Salut!

| AlissAlice30 a răspuns:

Ar trebuii sa vorbesti cu ea. Sa clarificati situatie dintre voi. Daca continuati asa nu o sa ajungeti nicaieri. Parerea mea.

| deeeeea1 a răspuns:

Vorbeste cu ea deschis, am avut si eu o situatie asemanatoare. Daca si ea vrea sa va fie bine mai departe atunci trebuie sa depuna si ea un efort.Comunicarea e cea mai importanta.Intreabo daca ea vede un viitor in relatia voastra si daca vrea sa fiti mereu impreuna, in functie de raspunsul ei atunci afli si tu daca are rost sau nu sa lupti cu si pentru ea.Amandoi trebuie sa lasati de la voi sa va fie bine.Succes:*

| Denysa2012 a răspuns:

Eu zic ca nu prea mai merge asa faceti o mica pauza si nu stiu ori o terminati ori...

| ing3rd3mon4u a răspuns:

Buna, parerea mea este ca este un pic de stres intre voi doi. uite.ai incercat sa procedezi in felul urmator?: daca tu ai draci sa ii spui ca sa te lase putin timp.1 h 2.cat crezi tu ca ai nevoie pentru a te linisti si ea la fel dupa aia discutati problema cu calm, incercand sa gasiti o solutie nu sa va luati la cearta iar.
ce parere ai?big grin
sau sa luati o pauza mica dupa acea mica cearta de 1 zi sau 2.si in acest timp sa te gandesti unde ai procedat gresit, daca te-ai comportat bine, cum ar fi viata ta fara ea. si ea sa faca la fel.
Uneori e bine sa lasi din orgoliu si sa iti ceri tu scuze chiar daca nu ai gresit.alte ori e bine ca ea sa isi ceara scuze atunci cand stie ca a gresit nu sa fie orgolioasa.
aaa...Si incercatzi sa discutati aceea problema odata pentru totdeauna sa nu o mai deschidetzi sau sa iti scoata ochii sau tu ei.

Incearca si asa cum ti-am spus eu. Iti spun din propria experienta.Te inteleg perfect.stiu cum te simti, cum este. Dar totul o sa fie bine. Sper ca te-am putut ajuta. Numai bine.Norocbig grin

Răspuns utilizator avertizat
| rino90 a răspuns (pentru NebOonaТьKa):

E o mare greseala daca aplici asta in viata ta cu "pauza", si anume dc:
- e o trecere brusca de trecere de la o stare la alta, poate fi fatala. poate ce voiai sa zici sa aplic e sa infranez din sentimente si sa ii dau si ei aer sa respire. sa vorbim mult mai rar pe zi nu pe zile.
am inteles ce voiai sa zici da nu e cazu de asta. mc

| rino90 a răspuns (pentru Danyel_Soare_1990):

Faza e ca e foarte complicat sa-ti explic.
ea se cearta prin felu ei de a fi, dar in rest tinem unu la altu.
mc

| UnCalatorPrinViata a răspuns:

Probabil a intervenit monotonia happy Va vedeti prea des?

| rino90 a răspuns (pentru ing3rd3mon4u):

1. parca mi-a vorbit taica-meu (fara suparare, desi e ok )
2. fac tot ce ai zis de aici si pana recent (acu cu sesiunea) nu lasam peste noapte, discutia nelamurita. pana sa adormim amandoi eram impacati si fericiti ca ne avem
mc

| rino90 a răspuns (pentru UnCalatorPrinViata):

E chiar opusu si ne e dor unu de celalalt tongue
(stiu ca suna penibil)

| UnCalatorPrinViata a răspuns:

Probabil de aceea.
Eu zic sa incercati lucruri noi, sa faceti ceva deosebit impreuna care sa va atraga atentia si sa uitati de certuri happy