Buna, e ceea ce ma enerveaza si pe mine cel mai tare.Eu in locul tau nu l-as mai suna, nici n-as incerca. Daca tine la tine te suna el, daca nu nu.Asculta muzica sau dormi si te vei linisti. pupici
Vrei sa mi se tripleze nervii?
Nu inteleg de ce iti mai bati capul... dar daca iti face placere, da-i bataie, nu te mai plange pe toate site-urile!
Asta-i prima data cand "ma plang". Nu-s genu` .
Acu` era "urgent".
Daca nu te plangeai ce se intampla? se devaloriza dolarul?
Fratilor, intrebarea erau "ce fac sa-mi treaca nervii?". Chestia cu pretenu` meu care nu vrea sa raspunda ERA OPTIONALA!
Lasa- baiatului spatiu... Nimanui nu iar place daca ai sta toata ziua cu gura pe el
Scumpa mea, nu te enerva, ca nu are rost. Uite, si eu o sunam si nu imi raspundea si cand o sunam cu alt numar raspundea si o prindeam cu mata in sac. Poti face si tu la fel si daca vezi ca e nesimtit, da-l naibii. Nu-l mai cauta si daca te iubeste o va face el cu siguranta.
Calmeazate, si suna-l peste o zi doua, si sati treaca nervi, strange in mana o minge mica de burete sau altceva moale si o sa iti treaca, la mine functioneaza.
Da dar vreau sa merg cu el maine la Inviere .
Mersi de sfat!
Dai un sms in cara sa spui ca e mai bine asa si ca te-ai saturat de prostiile lui, in 5 minute te suna. garantez pentru asta
Nici mie nu imi raspunde si are telu inchis... daca tine la tine o sa te sune el!