Buna, e ceea ce ma enerveaza si pe mine cel mai tare.Eu in locul tau nu l-as mai suna, nici n-as incerca. Daca tine la tine te suna el, daca nu nu.Asculta muzica sau dormi si te vei linisti. pupici
Calmeazate, si suna-l peste o zi doua, si sati treaca nervi, strange in mana o minge mica de burete sau altceva moale si o sa iti treaca, la mine functioneaza.
Nu inteleg de ce iti mai bati capul... dar daca iti face placere, da-i bataie, nu te mai plange pe toate site-urile!
Asta-i prima data cand "ma plang". Nu-s genu` .
Acu` era "urgent".
Dai un sms in cara sa spui ca e mai bine asa si ca te-ai saturat de prostiile lui, in 5 minute te suna. garantez pentru asta
Lasa- baiatului spatiu... Nimanui nu iar place daca ai sta toata ziua cu gura pe el
Fratilor, intrebarea erau "ce fac sa-mi treaca nervii?". Chestia cu pretenu` meu care nu vrea sa raspunda ERA OPTIONALA!
Scumpa mea, nu te enerva, ca nu are rost. Uite, si eu o sunam si nu imi raspundea si cand o sunam cu alt numar raspundea si o prindeam cu mata in sac. Poti face si tu la fel si daca vezi ca e nesimtit, da-l naibii. Nu-l mai cauta si daca te iubeste o va face el cu siguranta.
Nici mie nu imi raspunde si are telu inchis... daca tine la tine o sa te sune el!
AndrewTate7789 întreabă: