Atunci inseamna ca el nu este de tine. Icearca sa-l uiti si sa-ti gasesti pe altcineva.Este singura solutie. Sper ca te-am ajutat
Daca nu-i pasa, nu-l poti obliga. Lasa-l in pace si gasteste-ti altul, poate chiar mai bun.
And i don't give a F|_|CK. Si eu am probleme romantice draguta toti avem probleme in asa privinte dar nu toti postam asa intrebari fara semnul interogarii. De aceea abtine-te, asta-i viata ce sa-i faci, se intimpla si tragedii de'astea.
Simt ca el e pentru mine. Si atunci cand vreau sa ma o relatie cu un baiat gandul meu e la el si parca m-ar opri cineva sa fac acest pas. Cat am incercat nu-l pot uita, s-a tiparit adanc in mintea mea.
Pai esti o proasta daca ai ajuns sa gandesti asa.
Profita cat poti si FA ce vrei.
Daca chiar doar pe el il vrei cauta-l, suna-l, spune-i sa va intalniti si sa discutati... daca nu da nici un semn ca i-ar pasa... lasa-l balta si cauta altul.
Daca nu-i pasa nu mai incerca stiu ca noi fetele avem tendinta de a crede ca orice baiat este baiatul dar las-o mai moale nu e nici primul nici ultimul stiu ca iti place si ca e naspa ca nu-i pasa dar viata e nedreapta si mai bine pune punct acum.Trebuie sa realizezi ca te autodistrugi deoarece iti faci sperante care o sa fie spulberate si atunci o sa fie si mai greu.Incearca sa-l uiti stiu ca e greu dar o sa resusesti daca vrei!
Draga daca lui ii pasa de tine mai devreme sau mai tirziu te va apela si te va ruga sa va vedeti insa daca asta nu se va intimpla incearca sa te intilnesti cu altcineva el va afla de asta si daca te iubeste va face tot posibilul sa te intoarka insa daca nu inseamna ca nu e pentru tine
Pot spune ca sunt o multime de baieti singuri care cauta o fata pe care sa o iubeasca si nimeni nu le da atentie, dar in cazul tau aici apare dragostea adolescentina iti va trece dupa un timp
Te înțeleg absolut perfect si mie mi se întâmpla acelasi lucru. oricât as încerca sal uit..sa mă gândesc sau sa privesc alt baiat, tot la el mă gândesc si in mintea mea orice baiat as vedea încerc sa îl compar cu el...îl visez, etc..nush de ce sau cum dar chiar daca mă rănit enorm..adik el nici nu știe ca îl iubesc.mă rănit.mă rog..eu tot îl iubesc... încerc sa spun ca îl urasc si ca nu e de mine, dar după doua minute tot la el mă gândesc
e foarte dureros sa iubesti pe cineva si sa nu poți sa fi cu el, te înțeleg perfect:* dar eu incep sa cred ca intro zi va exista cineva care mă va iubi ASA cum imi doream sa mă iubeasca el, nu te lăsa si nu mai suferi pentru ca nu te merita, poate ca cineva este alesul tau si se va arată la momentul potrivit
mult noroc :*:*
Te inteleg crede-ma. Asa face si persoana pe care nu o plac, o iubesc. Si lui nici nu-i pasa de mine. Pentru el sunt doar o fata normala. Incearca sa fi si tu nepasatoare la mine a cam dat roade.
Snapchatbeniiiamin întreabă:
anonim_4396 întreabă:
loramesesan întreabă: